Forerunner 245 Music, løbeur, Sort

2.261,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Løbeur med GPS og lagring af musik. Al den træningsinfo du har brug for, som god hjælp til bedre resultater. Overvågning af bl.a. sundhed og søvn. Vægt 38,5 gram.

Forerunner 245 Music kan synkroniseres med streamingtjenester, som Spotify® og Deezer, så du – direkte fra uret – kan spille favoritnumre, mens du løber. Der er derfor ikke længere nogen grund til at have mobiltelefonen med på løbetur.

Uret registrerer også statistik, analyserer tal og ved alt om dine resultater, din løbeform, din træningshistorik og sågar dine mål. Det eneste, du behøver at tænke på, er at sætte den ene fod foran den anden.

Garmin Forerunner 245 Music er også konstrueret til svømning i bassin.

FUNKTIONER, KORT OVERSIGT
- Synkronisér med musikstreamingtjenester som Spotify® og Deezer for at gemme og afspille dine favoritnumre direkte fra uret
- Evaluerer din træningsstatus for at angive, om du vil have glæde af endnu en session denne uge, eller om du har trænet for meget og har brug for en hviledag. Har flere funktioner til overvågning af ydelse
- Få adaptive træningsprogrammer (gratis) fra Garmin Coach, eller opret egendefinerede træningssessioner på Garmin Connect™
- Giver dig avanceret løbedynamik, inklusive gennemsnitlig tid med jordkontakt, skridtlængde, vertikalt forholdstal med mere
- Sikkerheds- og sporingsfunktioner, f.eks. gør indbygget hændelsesregistrering det nemt at dele din position
- Tilpas uret med gratis urskiver, apper og mere fra Connect IQ™
- Batterilevetid: Op til 7 dage i smartwatchtilstand og op til 6 timer i GPS-tilstand med musik

NYD MUSIKKEN
Op til 500 musiknumre kan gemmes i uret. Det er nemt at overføre musik fra computeren og derefter oprette spillelister, som du nemt kan lytte til med Bluetooth®-aktiverede hovedtelefoner.

AVANCERET RESULTATANALYSE
Forerunner 245 Music tilbyder dig tilpasset træning og informationer om restitution, så du kan tage smartere træningsafgørelser og forberede dig på det næste løb. Se hvordan din træning påvirker udviklingen af udholdenhed, hastighed og styrke med informationer om aerob og anaerob træningseffekt.

Du kan også se den totale træningsbelastning, som måler træningsmængden de seneste syv dage, og sammenligner det med de optimale tal for dit formniveau og din seneste træningshistorik.

FLERE MÅDER AT TRÆNE PÅ
I Garmin Connect kan du oprette egendefinerede træningssessioner eller downloade gratis sessioner, som kan synkroniseres direkte til dit ur. Hvis du har et bestemt mål i tankerne for dit næste 5 km-løb, kan du tjekke Garmin Coach. Med vejledning fra erfarne trænere og gratis træningsprogrammer, som tilpasser sig dig og dine mål, får du god hjælp på vejen.

ANALYSÉR LØBEFORMEN
Uret måler vigtig løbestatistik, f.eks. skridtfrekvens, skridtlængde, balance og tid med jordkontakt, vertikal bevægelse/udsving og vertikalt forholdstal. Forerunner 245 Music kan registrere denne statistik med et kompatibelt pulsbælte eller en Running Dynamics Pod, som kan fastgøres til bukselinningen.

FLERE MULIGHEDER FOR TILPASNING
Tjek Connect IQ-butikken, hvor du kan give Forerunner 245 Music dit eget præg ved bl.a. at downloade apper, widgets og urskiver. Det er nemt og ikke mindst gratis. Du kan se, hvornår Uber-bilen ankommer, udfordre dig selv med Strava Relative Effort-appen og endda bruge AccuWeather MinuteCast-appen for at se, hvornår det begynder at regne.

HOLD DIG OPDATERET, MENS DU LØBER
Når enheden er parret med en kompatibel smartphone, kan du modtage og besvare tekstmeddelelser og se opdateringer fra sociale medier, e-mails og mere på håndleddet. Del din position med udvalgte kontaktpersoner, hvis du skulle få brug for hjælp.

DEL OG KONKURRÉR
Garmin Connect er et livligt internet-community, hvor aktive personer kan komme i kontakt med hinanden og konkurrere ved at deltage i udfordringer, opmuntre hinanden til at lykkes og sågar dele triumfer via sociale medier. Garmin Connect er gratis og tilgængelig på nettet eller på din smartphone.

AVANCERET OVERVÅGNING AF SUNDHED OG SØVN
Dette er det første løbeur fra Garmin med pulsoximetersensor. Den håndledsbaserede sensor beregner kroppens oxygenmætning i blodet, som hjælper dig med at forstå, hvor godt kroppen absorberer oxygen, særligt når du sover.

Uret måler dine søvnstadier, let, dyb og REM, samt dine bevægelser gennem hele natten. Den har også stressmåling hele døgnet for at overvåge din sundhed i løbet af dagen og kan give vejrtrækningsvejledning og hjælpe dig med at optimere tidspunkter for aktivitet og hvile.

Specifikationer:
- Størrelse: B 42,3 x L 42,3 x H 12,2 mm, passer til håndled med en omkreds på 127-204 mm
- Skærmtype: Kan læses i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
- Skærmstørrelse: 1,2"
- Skærmopløsning: 240 x 240 pixels
- Glas: Corning® Gorilla®-glas 3
- Materiale, ramme: Fiberforstærket polymer
- Batterilevetid: Op til 7 dage i smartwatchtilstand, op til 6 timer i GPS-tilstand med musik, op til 24 timer i GPS-tilstand uden musik
- Vandtæthed: Ved svømning, 5 ATM
- Hukommelse: 200 timers aktivitetsdata
close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår