Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Garmin

Fenix 5X Plus Sapphire, træningsur med GPS (FØRPRIS 6098,-), Grå

Tilbud lige nu!
5.546,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONERWith/without GPS: Med GPS 

Træningsur med GPS, farvekort og lagring af op til 500 sange. Håndledsbaseret pulsmåling og Garmin Pay-betaling. Robust, ridsesikkert safirglas. Vægt 96 gram.

Med fenix 5X Plus får du en fabelagtig træningspartner og et smart ur, du kan bruge hver dag – til alt.

KORT
Indbyggede kort- og navigationsfunktioner hjælper dig med at orientere dig og holde kursen. TopoActive-farvekort over Europa, forudindlæste for lynhurtig navigation og positionssporing. Trendline popularitetsrutefunktion.

PREMIUM MATERIALER, ROBUST YDELSE
Konstrueret til fede oplevelser og af førsteklasses materialer. Lysstærkt, transflektivt Garmin Chroma Display farvedisplay med høj opløsning og LED-baggrundsbelysning. God læsbarhed, selv i stærkt sollys.

BEDRE SATELLITMODTAGELSE
GPS- og GLONASS-kompatibel og Galileo-satellitmodtagelse til de mest krævende miljøer. Avancerede ABC-sensorer (højdemåler, barometer og kompas) til udendørs situationsbevidsthed. Indbygget højdemåler, 3-akset kompas med vippekompensation.

AVANCEREDE YDELSESMÅLINGER
Proppet med avancerede træningsfunktioner. Fysiologiske målinger og løbsdynamik til måling af fremskridt og finjustering af formen. Træningsstatus evaluerer automatisk ny træningshistorik og nye præstationsindikatorer, så du kan se, om du overtræner, bevarer formen eller topper.

Anaerob træningseffektmåling forbedrer din evne til at presse dine grænser. Du kan også se total træningsbelastning. Forudinstallerede aktivitetsprofiler til bl.a. svømning, løb, cykling, vandring, skiture, roning og paddleboarding. Ekstra motivation med avanceret træning og planer fra Garmin Connect.

CLIMBPRO STIGNINGSADMINISTRATION
Speciel stigningsfunktion med realtidsinformation om aktuelle og kommende stigninger i forudindlæst aktivitet under lange terrænløb, cykelture i bjerge eller på landeveje.

OPTIMAL YDELSE I HØJDEN
På strabadserende klatreture giver sensoren for puls-oxygenakklimatisering yderligere information. Sensoren bruger lysstråler til at måle absorptionen af hæmoglobin i blodomløbet, så du kan vurdere, hvor godt kroppens iltniveau tilpasser sig den tyndere luft i højden.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Elevate pulsmålingsteknologi på håndleddet måler pulsen uden pulsbælte, tæller skridt og overvåger søvn. Information om forbrændte kalorier. Måler også pulsvariation for at beregne stressværdi.

MUSIK
Op til 500 sange gemmes direkte i uret. Nemt at downloade musik og sætte favoritter i kø, så du kan nyde dem hvor som helst og når som helst via trådløst tilkoblede Bluetooth-hovedtelefoner (sælges separat). Synkroniser spillelister fra udvalgte streamingtjenester. Musik på håndleddet, med telefonen hjemme.

GARMIN PAY
Kontaktløs betaling med Garmin Pay, med penge og kort hjemme. Fungerer de fleste steder, hvor der er en skanner til kontaktløs betaling.

SMARTTILKOBLING
Understøtter smartnotifikationer, når den er parret med kompatibel enhed. Modtag e-mails, sms'er og notifikationer direkte på uret hvor som helst. Automatisk upload til Garmin Connect, sporing i realtid, GroupTrack og deling på sociale medier via gratisprogrammerne Garmin Connect og Garmin Connect Mobile.

APPS, URSKIVER OG TILBEHØRSREMME
Kan tilpasses med gratis downloads fra Connect IQ. Tilpas urskiven, tilføj datafelter og download apps og widgets, der giver informationer på en overskuelig måde. Der findes også et bredt udvalg af QuickFit®-remme i luksusskind, metal eller silikone med nem udskiftning uden brug af værktøj.

LØBEDYNAMIK
Running Power-appen i Connect IQ-butikken giver data via tempo, vertikal bevægelse (oscillation), stigning og sågar lokale vindforhold. Appen er gratis, hvis du har et af disse tilbehør: HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod.

Specifikationer:
- Batteritid: Som smart-ur op til 20 dage, med GPS op til 32 timer, med GPS og musik op til 13 timer, i UltraTrac-modus op til 70 timer
- Hukommelse: 16 GB
- Musiklagring: op til 500 sange
- Skærmopløsning: 240 x 240 pixels
- Skærmstørrelse: 1,2 tommer
- Størrelse: 51 x 51 x 17,5 mm
- Remmens bredde: 26 mm
- Vægt: 96 gram

Øvrige detaljer:
- Premium GPS-multisportsur
- Ridsesikkert safirglas
- Urkrans, knapper og bagkasse i rustfrit stål
- 3-akset kompas, gyroskop og barometrisk højdemåler
- Håndledsbaseret sensor til puls-oxygen-akklimatisering gør dig opmærksom på blodets iltmætning
Vis mere
Til toppen