Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Garmin

Edge 130, cykelcomputer

1.187,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

With/without GPS: Med GPS 

Kompakt cykelcomputer med GPS, Glonass, Galileo og navigation. Kan registrere statistik, holde kontakt med andre, og er meget brugervenlig. Vægt 33 gram.

Edge 130 er perfekt både i skoven, på landevejen og i bymidten. Det kompakte, lette design har en 1,8-tommers skærm med tydelig skærmvisning, også i direkte sollys. Grænsefladen med fem taster er nem at håndtere, og du kan endda tilpasse skærmen for at vise op til otte datafelter på hvert skærmbillede. Edge 130 er fyldt med tillægsfunktioner og har op til 15 timers batterilevetid mellem hver opladning.

Edge 130 har navigation, men også indbygget højdemåler, som giver dig både distance, hastighed, og hvor højt du har cyklet. Planlæg og download dine ture med Course Creator-funktionen til oprettelse af løb i Garmin Connect. Edge 130 vejleder dig med letforståelige løjpe- og svingadvarsler. Den er endda smart nok til at guide dig tilbage til startpositionen.

Kompatibel med Garmin Varia-produkter, inkluderet cykelradar og smarte cykellygter. Når du parrer disse enheder med Edge-computeren, kan du få varsler om biler, som nærmer sig, direkte på Edge-enhedens skærm, og hjælpe bilister med at se dig. Med Edge 130 kan familie og venner også følge din position i realtid med LiveTrack-funktionen. Og hvis du får problemer under cykelturen, sender Assistance-funktionen hurtigt din aktuelle position til valgte kontakter, så de ved, hvor du er.

Edge 130 har et robust design og er konstrueret for at hjælpe dig med at forbedre dine præstationer. Den er kompatibel med effektmålere, så at du kan se, hvor mange watt du producerer, når du cykler. Du kan også konkurrere i realtid mod Garmin- og Strava Live-segmenter, så du kan presse dig selv.

Tekstmeddelelser kan vises på skærmen, så du kan se dem med et øjekast og fortsætte med at cykle. Hold dig opdateret om vejret og vejrvarsler vha. vejrsiden. Du kan parre Edge 130 med den kompatible Edge-fjernbetjening, så du kan starte og stoppe tidtageren, ændre siden eller afmærke en runde – uden du slipper hænderne fra styret.

Edge 130 kan automatisk uploade cykelturene til Garmin Connect og tilpasses fra Connect IQ™-butikken ved at downloade konfigurerbare datafelter, f.eks. GU Fuel Reminder eller Strava Suffer Score.

Specifikationer
- Baner: 15 stk.
- Waypoints: 100 stk.
- Størrelse: 4,1 x 6,3 x 1,6 cm
- Skærmstørrelse: 1,8" - Skærmopløsning: 303 x 230 pixels
- Batterilevetid: Op til 15 timer
- Vægt: 33 gram
Vis mere
Til toppen