Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Garmin

Approach S60, golfur, Sort

3.274,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur

PRODUKTINFORMATIONER

Topmodel blandt golfure, fungerer også som aktivitetsmåler. Tydelig skærm, som viser afstand til green, doglegs, layups og andre forhindringer på banen.

Uret hjælper dig med at planlægge dit spil på bedste måde. Informationerne vises på den lille farveskærm, som også i stærkt sollys er fuldstændig læsbar.

Approach S60 har en forbedret Autoshot™-funktion, som automatisk måler og gemmer slaglængder. Det har mere end 40.000 forprogrammerede golfbaner og opdateres med gratis baneopdateringer via Garmin Express, som du finder på Garmins hjemmeside.

AutoShot lagrer automatisk udslagsstedet under spillet, så du nemt kan se, hvor langt du slår. AutoShot uploades på din Garmin Connect-konto, hvor du kan genopleve din golfrunde på et banekort. På den måde har du styr på den gennemsnitlige længde for hver kølle, længste drive pr. runde og totalt. På baner, hvor du spiller meget, kan du desuden se alle dine slag downloadet på et kort, så du kan se dine spillevaner og kan forbedre dig til næste runde.

Med sit flotte design kan det også bruges som et normalt ur. Det fungerer også som aktivitetsmåler, hvor det måler skridt, kalorieforbrænding, distance og søvn. Det kan desuden kobles sammen med en smartphone via Bluetooth, så du kan se SMS, mail og indkommende samtaler direkte på uret.

Batteritiden er på 10 timer, når du anvender GPS/golfstillingen og op til 10 dage i almindelig urtilstand.

Specifikationer:
- Skærmstørrelse: 30,5 mm
- Opløsning: 240 x 240 pixels
- Vægt: 52 g
- Batteri: Genopladeligt lithiumion
- Batteritid, ur: Op til 10 dage
- Batteritid, GPS/golftilstand: Op til 10 timer
- Vandtæthed: 5 atm. (ned til 50 meter)
- Grænseflade: USB, Bluetooth® Smart, ANT+®

Øvrige detaljer:
- Indeholder mere end 40.000 forprogrammerede internationale golfbaner
- QuickFit™-remme
- AutoShot-funktion som automatisk registrerer slag og afstand
- Viser afstand til green, forhindringer og doglegs på banen
Vis mere
{PRODUCT-IMAGE-ALT}

{BRAND-NAME}

{PRODUCT-NAME}

Læs mere

{PRODUCT-NAME}

{PRODUCT-DESCRIPTION0}
{FORMATTED-PRICE}
Til toppen