Versa 2, smartwatch, Petal/Copper Rose

1.599,-

Versa 2, smartwatch, Petal/Copper Rose

1.599,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Vandtæt smartwatch med puls- og aktivitetsmåling, skridttæller, søvnregistrering, apper, alarmer og musiklagring. Letaflæst AMOLED-skærm. Vægt 40 gram.

Fitbit Versa 2 er et moderne og elegant smartwatch, som giver dig masser af informationer om dine aktiviteter, din søvnkvalitet og sundhedstilstand. Uret giver dig konstant kontrol over din sundhedsstatistik med skærmindstillingen Always-On. Desuden har den Fitbit Pay, apper, alarmer, en batterilevetid på mere end fire dage, pulsmåling 24/7 og plads til over 300 sange.

Højdepunkter:
- Registrerer hele din daglige aktivitet
- Vandbestandigt ned til 50 m
- Pulsmåling og søvnvurdering
- Batterilevetid mere end 4 dage
- Apper og alarmer
- Always-On-skærm
- Plads til lagring af over 300 sange
- Wifi-antenne


Versa 2s moderne touchskærm med farver og høj lysstyrke er baseret på AMOLED-teknologien, som giver meget gode præstationer med et lille strømforbrug. Lyssensoren optimerer lysstyrken efter omgivelserne, så den aldrig bruger mere strøm end nødvendigt.

Tre-akses accelerometer holder styr på dine bevægelser, og den optiske pulsmåler aflæser dine hjerteslag med stor nøjagtighed. Uret har også indbygget højdesensor med præcis måling, vibration til vækning og beskeder, indbygget Wifi-antenne og mikrofon, som betyder, at du kan læse tale-til-tekst- og Amazon Alexa-kommandoer.

REGISTRERER AL DIN DAGLIGE AKTIVITET
Versa 2 registrerer din daglige aktivitet, som skridt, distance, aktive minutter og kalorieforbrænding, så du kan følge, hvordan hver del af dagen bringer dig nærmere dine mål.

VANDTÆT NED TIL 50 METER
Versa Lite er vandtæt ned til 50 meter, noget som betyder, at du kan bruge den i swimmingpoolen, under bruseren, på stranden og mere.

PULSMÅLING
Med hjertefrekvensmåling 24/7 får du et bedre syn på kalorieforbruget, du kan optimere indsatsen under træningen og vise trender for hvilepuls og konditionsstatus i Fitbit-appen.

ALARMER
Få varsler om telefonsamtaler, sms'er, kalenderbegivenheder og fra apper som Gmail og Facebook. Du kan sende et hurtigt svar direkte fra håndleddet. (Fungerer når din mobil er i nærheden, og hurtigt svar gælder kun for Android.)

SØVNINDSIGT
Registrér din søvnkvalitet nat efter nat ved at måle din puls, registrér hvor længe og hvor godt, du sov, og varighed for dyb- og REM-søvn.

LANG BATTERITID
Et døgn er på 24 timer, så selvfølgelig skal dit smartwatch også mindst være det. Med en batterilevetid på mere end 4 dage kan Versa 2 registrere alt, du foretager dig i løbet af dagen og natten. (Batteriets levetid varierer afhængigt af brug og andre faktorer.)

GENNEMTÆNKT DESIGN
Med elegante kurver, poleret glas, AMOLED-skærm med Always-On-skærm og anodiseret aluminiumsfinish er Versa 2 en æstetisk nydelse. Det silkeagtige silikonearmbånd er enkelt og behageligt at have på døgnet rundt.

ALWAYS-ON-FUNKTION
Med skærmindstillingen Always-On kan du med et hurtigt blik se alt, du ønsker, f.eks. træningsstatistik i realtid, og hvad klokken er – også med hænderne fulde. Du kan når som helst slå funktionen fra, da indstillingen Always-On kræver hyppigere opladning.

TRÅDLØS BETALING
Betal uden din pung ved at føje dit betalingskort til Fitbit-appen, og udfør sikre betalinger fra håndleddet. Banker, som understøtter Fitbit Pay, finder du på www.fitbit.com/fitbit-pay/banker

TRÆNINGSTIPS PÅ SKÆRMEN
Uret har flere træningsmuligheder med personlig træning på skærmen, som guider dig gennem hver øvelse direkte fra håndleddet.

MUSIKLAGRING
Styr din Spotify-app, og tilføj spillelister fra Deezer. Desuden kan du lagre mere end 300 sange og spille dem fra uret. Abonnement er nødvendigt.

INDIVIDUEL TILPASNING
Med hundredvis af skiver at vælge blandt, kan du nemt ændre udseendet på dit smartwatch fra klassisk til moderne og tilbage. Eller hvorfor ikke gøre det endnu mere personligt med dit eget billede?

FUNGERER PÅ ALLE PLATFORME
Fitbit Versa 2 kan synkroniseres automatisk med computere og over 200 forskellige iPhone- og Android-enheder, så du kan se statistik, trender og fremskridt på Fitbit-panelet.

PERSONLIGE PÅMINDELSER
Få det lille spark, du har brug for, til at nå dine mål, med personlige påmindelser, som hjælper dig med at bevæge dig mere, få væske i dig, holde dig til en søvnplan og mere.

TRÆNINGSTILSTAND OG SMARTTRACK
Vælg mellem mere end 15 træningstilstande, og få statistikker i realtid under din træning. Eller lad SmartTrack automatisk genkende og registrere dine træningsture.

KVINDESUNDHED
Bliv mere fortrolig med din krop ved at bruge uret og Fitbit-appen til at logge menstruationer, symptomer, holde en oversigt over ægløsning og opdage mønstre i din cyklus.

FART OG DISTANCE I REALTID
Find ud af mere om omgangstider og ture ved at koble dig til telefonens GPS, så du kan se fart og distance i realtid på skærmen. Og du kan få et kort over din rute i Fitbit®-appen.

KONDITION
Få en bedre forståelse af dit konditionsniveau, og lær, hvordan du kan forbedre det over tid med en personlig konditionsstatus.

APPER PÅ HÅNDLEDDET
Download hundredvis af apper til træning, sundhed, økonomi, sport og andet, så du kan have fuld kontrol over det, du er mest interesseret i.

GUIDEDE ÅNDEDRÆTSØVELSER
Find hvilemomenter i løbet af dagen på 2 eller 5 minutter, med guidede åndedrætsøvelser tilpasset pulsen.

REMME OG TILBEHØR
Du kan ændre udseendet af dit Versa 2 og gøre det personligt ved at udskifte standardremmen med sports- eller læderremme mv. (Sælges separat.)
Versa 2 leveres med både Small og Large armbånd, som passer til håndled med en omkreds på 140-180 mm og 180-220 mm.

FITBIT-APPEN
I Fitbit-appen, som er gratis, kan du registrere aktivitet og søvn, ernæring, hvilepuls og gruppeudfordringer, og se dine fremskridt.


Specifikationer:
- Materialer: Aluminiumshus, silikonerem med aluminiumsspænde
- Indbygget GPS: Nej, kun Connected GPS via smartphone
- Accelerometer: 3-akset
- Pulsmåler: Optisk
- Højdemåler: Ja
- Lyssensor: Ja
- Gyroskop: Ja
- Vibrationsvarsling: Ja
- WiFi-antenne: WLAN, 802.11 b/g/n
- SpO2-sensor: Ja, relativ
- NFC (Near Field Communication): Ja
- Fitbit Pay: Ja
- Indbygget mikrofon: Ja
- Skærm: Touchskærm, farver, AMOLED, 40 x 40 mm
- Batteritype: Litium Polymer
- Batteriholdbarhed: Over 4 dage uden Always-On-indstilling af skærmen
- Opladningstid: 2 timer fra 0-100 %
- Trådløs tilkobling: Bluetooth® 4.0, synkroniserer musik over BT Classic på Android-enheder, med BT LE på iOS-enheder
- Hukommelse: Lagrer op til 7 dages detaildata minut for minut, totaldata for seneste 30 dage
- Pulsdatamålinger: Måler og lagrer hvert sekund under træning, måler og lagrer hvert 5. sekund ved anden aktivitet
- Vandtæt: Ja, ned til 50 meter/5 ATM (bør ikke bruges i boblebad eller sauna)
- Brugstemperaturer: -10 til +60 grader Celsius
- Maks. brugshøjde: 8.535 meters højde
- Maksimal synkroniseringsafstand: 6,1 meter
- Kompatibilitet: Mac OS 10.6 og nyere, iPhone 4S og nyere, iPad 3. generation og nyere, Android 5.0 og nyere
- Remme: Small passer til håndledsomkreds 140-180 mm, Large passer til håndledsomkreds 180-220 mm
- Vægt: 40 gram

close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår