Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Fitbit

Charge 3, avanceret aktivitetsarmbånd

973,-
FARVE: Black/graphite
STØRRELSE:
One Size

PRODUKTINFORMATIONER

Avanceret, vandtæt aktivitetsarmbånd til træning og sundhed. Registrerer puls 24/7, kalorieforbrug, søvn mv. Over 15 idrætsgrene og aktiviteter er indprogrammeret.

Få en dybere forståelse af krop, sundhed og fremskridt gennem træning med Fitbit Charge 3. Avanceret og vandtæt, registrerer puls 24/7, kalorieforbrug, 15+ former for træning, mål og fremskridt, søvn mv. Hver dag får du et værdifuldt indblik i din sundhed, som giver dig motivation til at komme i gang, forbedre din sundhed og nå dine mål.

Nogle af funktionerne:
- Puls 24/7
- Op til 7 dages batterilevetid
- Automatisk træningsregistrering
- Målbaseret træningstilstand
- Aktivitetstrends på ét sted
- Søvnregistrering og indblik
- Vandbestandigt ned til 50 m
- Indkommende samtaler, varsler og bilag

I pakken:
- Fitbit Charge 3
- Klassiske armbånd, to stk. (small og large)
- Opladekabel

Specifikationer:
- Største bredde: 22,7 mm
- Skærm: Baggrundsbelyst OLED-skærm, høj opløsning, med gråtoner, 19,9 x 34,5 mm
- Batteritid: Op til 7 dage
- Batteritype: Litium Polymer
- Opladningstid: Ca. 2 timer fra 0-100 %
- Transceiver: Bluetooth® 4.0
- Teknologi: 3-akses accelerometer, optisk pulsmåler, højdemåler, vibrationsmotor, Sp02-sensor


FITBIT TIL HVERDAGSBRUG
Få det ekstra boost for at nå dine mål med en daglig oversigt, som påminder dig, når det er på tide at bevæge dig, drikke, følge din søvnplan mv.

PULS 24/7
Mål pulsen 24/7 for at registrere kalorieforbrændingen bedre, optimere træningen og find sundhedstrends, som inspirerer dig til at følge dine trænings- og sundhedsmål.

KALORIEFORBRÆNDING GENNEM DAGEN
Få et bedre billede af de kalorier, du forbrænder i løbet af dagen og under træning – noget som gør det nemmere at arbejde mod idealvægt og nå sundhedsmål.

HVILEPULS
Brug Fitbit Charge 3 hele dagen til at registrere og holde styr på hvilepuls, puls over tid og til at registrere fremskridt i træning og sundhed.

PULSZONER
Brug pulszoner i realtid til at se, om du er i fedtforbrændings-, konditions- og topzonen, og brug denne viden til at forstå, hvordan det påvirker træningen.

TILSTANDSNIVEAU (kun i app)
Få et tydeligere billede af din træning, og brug indblikket i dine personlige kvalifikationspoint til at foretage forbedringer over tid.

MÅLBASEREDE TRÆNINGSTILSTANDE
Vælg mellem 15+ forskellige former for træning, f.eks. løb, cykling, svømning, yoga mv. Sæt et mål, få træningsstatistik i realtid og se, hvordan du kan blive bedre.

SMARTTRACK – AUTOGENKENDELSE AF ØVELSER (se data i app)
Fitbit Charge 3 genkender automatisk træningsformer, som løb, svømning, crosstraining mv. og registrerer dem for dig i Fitbit-appen.

TEMPO OG DISTANCE I REALTID
Kobl Fitbit Charge 3 til mobilens GPS for at se tempo og distance på skærmen, når du løber og cykler udendørs, og brug statistik til at sætte standarden for næste træningssession.

REGISTRERER AKTIVITET 24 TIMER I DØGNET
Charge 3 holder styr på alle dine daglige aktiviteter, som antal skridt, distance, aktive minutter og forbrændte kalorier, så du kan se, hvordan forskellige dele af dagen påvirker dine sundhedsmål.

VANDTÆT TIL 50 METER OG REGISTRERER SVØMNING
Charge 3 er vandtæt ned til 50 m, registrerer automatisk svømning og kan bruges både under bruseren og i poolen.

GUIDEDE ÅNDEDRÆTSØVELSER
Charge 3 hjælper dig med at finde roen ved hjælp af et personligt åndedrætsmønster, som er baseret på din hjertefrekvens.

VARSLER OG APPER
Holder styr på samtaler og kalendervarsler, meddelelser samt opdateringer fra sociale medier og apper. Fungerer når din mobil er i nærheden.

REGISTRERER SØVN
Holder styr på din søvnkvalitet, hvordan du sover hver nat og laver en søvnplan, som sender påmindelser, når det er sengetid, så du kan skabe en bedre rutine.

SLEEPING STAGES (se statistik i appen)
Fitbit Charge 3 viser, hvor længe du har været i de forskellige søvntrin og giver et indblik, som kan hjælpe dig med at få bedre søvn.

INTUITIV TOUCHSKÆRM
Charge 3 har en stor, baggrundsbelyst touchskærm, som automatisk tilpasser sig lysforholdene. Det gør det meget lettere at se statistik, varsler eller tiden, både i direkte sollys og midt om natten.

OP TIL 7 DAGES BATTERILEVETID
Med en batterilevetid på 7 dage kan du holde trit med den inspiration og det indblik, du får med Fitbit Charge 3. (Batterilevetiden varierer afhængigt af brug, temperatur og andre faktorer.)

KVINDERS SUNDHED
Bliv fortrolig med din krop på en helt ny måde med Fitbit Charge 3 og Fitbit-appen for at registrere symptomer, tjekke ægløsning mv.

PERSONLIGE PÅMINDELSER
Få et ekstra løft for at nå dine mål med personlige, tilpassede påmindelser, når det er på tide at bevæge dig, drikke, følge din søvnplan mv.

PÅMINDELSER OM AT BEVÆGE DIG
Hold styr på, hvor længe du har været aktiv i løbet af dagen, og få personlige påmindelser, som motiverer dig til at bevæge dig, hvis du har siddet ned længe.

TRÅDLØS SYNKRONISERING
Fitbit Charge 3 synkroniserer automatisk med computere og over 200 forskellige Android-, iOS- og Windows-enheder, så du kan se statistik, trends og fremskridt i Fitbit-appen.

ARMBÅND OG TILBEHØR
Brug Fitbit Charge 3 på din måde – erstat det klassiske armbånd med et, som er mere sportsligt eller fashionabelt. (Sælges separat)

HOLDBART OG LET
Højkvalitetsaluminium, Gorilla-glas og en blød og jævn urkasse gør Charge 3 behagelig og ridsebestandig.

KONTROLPANEL
Sæt mål, hold styr på dine fremskridt, og få et komplet billede af sundhed og træning – fra diæt og væske til træning og søvn. Du finder alt i Fitbits kontrolpanel.
Vis mere
Til toppen