Aria Air Smart personal scale, elektronisk personvægt, Sort

599,-

Produktbeskrivelse
Personvægt til synkronisering med Fitbit-appen, som giver god overvågning. Hold øje med BMI, følg trender og se, at aktivitet og diæt påvirker kropsvægten.

Aria Air giver et tydeligere billede af din sundhedstilstand og er både smart og brugervenlig. Det letaflæste display viser din vægt, og vægten synkroniserer sig trådløst med Fitbit-appen på din telefon. Dermed får du fuld oversigt over kropsvægten ind i appen, og du kan sammenligne vægt og foretage foranstaltninger derefter.

Højdepunkter:
- Måler og viser vægt på skærmen
- Synkroniserer trådløst med Bluetooth®
- Viser din udvikling i Fitbit-appen
- Nem installation via mobiltelefon
- Til flere brugere

ENKELT OG NØJAGTIGT
Aria Air registrerer hurtigt din vægt og synkroniserer statistikken med Fitbit-appen, hvor du kan se din BMI baseret på vægten og informationerne i din profil.

SYNKRONISERES TRÅDLØST MED FITBIT-APPEN
Aria Air synkroniserer trådløst med Fitbit-appen og overfører statistikken til din Fitbit-konto. Enkle grafer viser dig fremskridt over tid.

GODT HJÆLPEMIDDEL
Sammen med Fitbits smarte ure og aktivitetsarmbånd får du flere værktøjer, som hjælper dig med at nå dine sundheds- og træningsmål. Brug dit smartwatch eller aktivitetsarmbånd til at registrere forhold, som træning, søvn og andet, og synkronisér alle data til Fitbit-appen.

NEM INSTALLATION VIA MOBILEN
Kom i gang på få minutter vha. mobilens trådløse Bluetooth®-teknologi og hurtigstartguiden.

FLERE BRUGERE
Aria Air kan bruges af flere brugere til at måle vægt, hvis brugernes telefoner er koblet til vægten. Åbn Fitbit-appen, træd op på vægten, og Aria Air viser vægten og synkroniserer til den enkeltes Fitbit-konto via Bluetooth®.

LOG MÅLTIDER, TRÆNING OG ANDET
Få en forståelse for kalorieindtaget sammenlignet med kalorieforbrænding ved at logge måltider og træne i Fitbit-appen og derefter sammenligne informationerne mod din vægtændring for at få et helhedsbillede af din sundhed.

Specifikationer:
- Tilkobling: Bluetooth®

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår