Reklamation

HAR DU MODTAGET EN VARE MED FEJL, ELLER ØNSKER DU AT REKLAMERE EN VARE, SOM ER KØBT HOS OS?

1: Kontakt vores kundeservice på kundeservice@xxl.dk

Når du kontakter os, skal vi bede dig om at oplyse dit ordrenummer, hvilken vare det drejer sig om, og hvad der er galt med varen. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende et billede af fejlen. Efterfølgende skal du sende pakken tilbage med en returlabel vores kundeservice sender til dig.

2: Send din reklamation til XXL

Vores kundservice vil give dig yderligere information, hvordan du skal håndtere produkterne.

3: Vi undersøger din reklamation

Ved reklamation vurderer vi produktet, og i nogle tilfælde sender vi varen med fejl videre til vurdering hos leverandøren. Vi gør opmærksom på, at reklamationsretten gælder produktionsfejl og ikke fejl som er forårsaget af almindelig slitage eller aldring af produktet. En reklamation skal foretages, så snart fejlen opdages. Du kan reklamere en vare i op til to år, efter du som kunde har modtaget den. Hvis varen, eller dele af varen, er ment til brug i længere tid, er fristen for reklamationer fem år.

4: Reklamtionsafgørelse

Normalt bliver din reklamation ombyttet, repareret (om muligt) ellers vil beløbet blive refunderet. Det er vores reklamationsafdeling, der træffer den endelige beslutning. Som udgangspunkt har vi som sælger 1-2 forsøg på at reparere en fejl, når fejlen er sælgerens ansvar. I en række tilfælde kan vi som sælger dog få mulighed for flere forsøg. Vi bestræber os på at behandle din reklamation så hurtigt som muligt, men det kan tage op til 30 dager efter at vi har modtaget reklamationen i retur før endelig reklamationshåndtering er gennomført.

Transportskade

Er din ordre / dit produkt beskadiget under transporten? I dette tilfælde bliver du nødt til at handle hurtigt. Indgive en klage inden for syv (7) dage efter modtagelse af pakken. Send venligst så hurtigt som muligt billeder af de beskadigede produkt / produkter til XXL kundeservice på mail: kundeservice@xxl.dk. Husk at du skal gemme den originale emballage.

Det er ikke muligt at reklamere på tværs af landegrænser!

close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår