Levering

Vi samarbejder med Bring og tilbyder følgende leveringsmuligheder:

Service points/Pakkeshop/Pick up points - FRI FRAGT*
Der er omkring 900 pakkeshops/Swipboxe rundt om i Danmark. Du kan frit vælge hvilken pakkeshop du ønsker at din pakke skal ankomme til. Når pakken er på udleveringsstedet, modtager du en SMS om at pakken kan afhentes. Hvis pakken ikke er afhentet inden for 14 dage sendes pakken retur.

*Fri fragt ved køb over 599,- så lenge ordren kan levereres til en pakkeshop. Da kan ikke pakken overskride 60x40x40 cm. Det betyder at ordren kun kan inneholde mindre produkter, tøj og sko etc. Ved køb under 600,- opkræver vi et fragtgebyr på 49,-. Ved køb under 200,- opkræver vi et fragtgebyr på 79,-

Hjemmelevering - Fragtgebyr 99,-
Varerne leveres til dit hjem mellem kl. 08 og 21 på hverdage. Bring giver dig besked, når pakken er undervejs, og 30-60 minutter før levering. En del længre varer som f. eks hokckeystaver må leveres på denne måde, og kan ikke sendes som standard servicepakke til en pakkeshop.

Hjemmelevering, store pakker - Fragtgebyr 199,-
Leveringstiden er normalt 2-8 arbejdsdage, men det kan tage op til 14 dage +. Dette er leveringsmuligheden for varer, der vejer mere end 35 kg eller er for store til at blive sendt normalt. Du vil blive kontaktet af Bring for at arrangere levering inden varerne køres til nærmeste depot. Som kunde kan du vælge mellem tre tidsintervaller for levering: 9.00-13.00, 13.00-17.00, 17.00-21.00 på hverdage. Varen leveres udenfor hoveddøren, i indkørslen eller ved naboskel. Hvis du bor i etageejendom, betyder det, at der er tale om hoveddøren i stuen. Hvis du bor på en ø uden vejforbindelse, leveres pakken til nærmeste kaj.

Cykler - Fragtgebyr 199,-
Det er nemt at købe cykel hos XXL. Når vi sender dig din nye cykel, er der kun få ting du skal gøre før den er klar til brug. Vi gør alt hvad vi kan for at få din cykel sendt så hurtig som muligt, det tager mellem 5-10 dage at få tilsendt din cykel.

Budbee - Hjemmelevering i København-område, Aarhus og Odense

Maksimal vægt: 20 kg Maksimal længde: 120 cm Maksimal længde + omkreds: 300 cm

Hjemmelevering inden for 1-2 arbejdsdage i København-område og inden for 2-3 arbejdsdage i Aarhus og Odense. Levering finder sted mellem 17:00 og 22:00 på alle normale arbejdsdage (ikke weekender). Kun ordrer under 20 kg. Gratis fragt hvis ordrens verdi er over 599,-. Fragtkostnad 39,- hvis under 599,-.

Hvis dit postnummer ikke tilbyder Budbee, skal du vælge en anden leveringsmetode.

Så snart ordren er klar til at blive sendt fra vores lager, sender Budbee leveringsoplysninger til modtageren via e-mail. Næste dag inden kl. 12.00 modtager modtageren en SMS med sporingsinformation og estimeret leveringstid.

Før kl. 14:00 er det muligt for modtageren at justere leveringen og ændre leveringsdatoen. Hvis modtageren vælger og godkender levering uden for hjemmet, fraskriver Budbee sig ansvaret for tyveri eller beskadigelse af forsendelsen.

Budbee Box:

Du får direkte besked fra Budbee om, at ordren er på vej til dig. Når ordren er klar til afhentning i en Budbee Box - modtager du en kode på SMS eller i din app.

https://budbee.com/dk

Leveringstid

Vi gør vores bedste for at sende din bestilling så hurtigt som muligt, og så vidt muligt dagen efter bestillingen (på hverdage). Når vi har modtaget din bestilling, sender vi en ordrebekræftelse via e-mail. I travle perioder skal du dog regne med et par ekstra dages leveringstid. Der kan ligeledes opstå uventede forsinkelser. Forsendelse bør ikke tage mere end 1-4 hverdage i hele landet. Der er dog 3 undtagelser:

1. Skipakker som kræver montering
Her skal du regne med en dag ekstra.

2. Cykler som kræver justering af gear og bremser.
Her skal du også regne med nogle dage ekstra. Vi pakker og justerer din cykel, så alt virker perfekt, når du modtager den. Vi skal dog afmontere noget af udstyret for at pakke cyklen, før den sendes. Vi gør alt hvad vi kan for at få din cykel så hurtig til dig som muligt, det tager mellem 5-10 dage at få tilsendt din cykel. Der medfølger en monteringsvejledning.

3. Bestillingsvare
Hvis din bestilling indeholder en bestillingsvare, skal du regne med længere leveringstid, da vi skal bestille varen fra vores leverandør. Normalvis tager det ikke mere end 10 hverdage.

Du vil uanset hvad få besked fra os, når din ordre er afhentet af forsendelsfirmaet, som henter pakker hos os fem gange om ugen. Sidste afhentning er kl. 15 på hverdage. Husk, at du kan tjekke ´Min Side`på vores hjemmeside, for at finde forsindelsesnummeret.

En gang imellem sker det, at kunder bestiller varer, som ikke findes på vores centrallager. Hvis det er tilfældet, vil vi give dig besked via e-mail

Uafhentede pakker
Husk at du skal afhente din pakke indenfor 14 dage. Efter tidsfristen er udløbet, sendes varerne retur. Hvis du fortryder købet, kan du returnere dine produkter med den returlabel du har modtaget på din mail sammen med beskeden "Oplysninger om din bestilling". Husk at udfylde vedhæftet bytte- og returskema. Vi ombytter eller refundere så vidt det er muligt.

Hvis du undlader at afhente bestilte varer, vil XXL ifølge salgsbetingelserne fakturere dig et gebyr på 200 kroner.

Hvis du ikke er hjemme når Bring kommer med din pakke
Ved hjemme leverance af mindre produkter vil du få besked 1/2-1 time før. Hvis du ikke er hjemme når Bring forsøger at aflever pakken, vil du få et opkald/besked, hvor du har mulighed for at aftale en ny at tid for leveringen af din pakke. Der er ikke ekstra betaling ved bookning af ny levering.

Hvis pakken er for stor til den valgte leveringsmetode
Når du bestiller et produkt der er for stort til pickup vil du automatisk modtage en besked, med dit track and trace nummer omkring, at din ordre er ændret til hjemmelevering uden merudgift, og at du vil modtage din pakke dagen efter.

BEMÆRK: Vi levere ikke til Grønland eller Færørene

Har du yderligere spørgsmål til levering?
Kontakt vores kundeservice her, så vil vi hjælpe dig så hurtigt vi kan!

close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår