Bytte og retur

SÅ NEMT ER DET AT RETURNERE OG BYTTE DINE VARER

  1. Udfyld bytte og returskema - put den i pakken sammen med varen.
  2. Print din returlabel og sæt den udenpå pakken - så betaler vi fragten.
  3. Pak varen godt ind og aflever din pakke.

Der er kun ganske få ting du bør vide før du returnere, og du bør læse denne siden igennem inden du sender.

  • Du kan bytte i 365 dage.
  • Brug vores returlabel
  • Bytte og returskemaet skal du udfylde så vi ved om du vil bytte eller du har fortryd dit køb.
  • Du kan aflevere din pakke hos alle Bring pakkeshops, Swipbox
  • Vejer din pakke mere end 35 kg eller

Vi tilbyder 365 dages bytte og retur, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis fragt samt ombytning. Hvis en eller flere af de varer du har modtaget ikke passer, kan du returnere en del af, eller hele din forsendelse til os samt bytte til en anden vare. Det skal være nemt at handle hos os, og vi vil have dig til at være tilfreds med det køb du har foretaget.

HVORDAN FORTRYDER JEG MIT KØB OG BYTTER EN VARE?

Har du fortrudt dit køb af en vare, skal du udfylde et bytte og returskema samt bruge den returlabel du har modtaget på mail sammen med beskeden "oplysninger om din bestilling". Hvis vi modtager din pakke uden bytte –og returskemaet, vil din pakke blive afvist. Hvis du ikke har mulighed for at printe returskemaet, vil det være muligt selv at udforme en returseddel, der dog skal indeholde de samme informationer som returskemaet.

Du kan afsende din returpakke fra en af de mange Swipboxe der er rundt omkring i landet. Du bestiller en returnering via Swipbox fra dette link

HUSK at beholde din kvittering for afsendelse af din pakke fra pakkeshoppen/Swipbox.

RETUR AF PRODUKTER DER ER LEVERET TIL HJEMMEADRESSE

Ønsker du at returnere en vare der vejer over 35 kg eller på grund af deres størrelse er leveret som hjemmelevering, beder vi dig kontakte Bring kundeservice for, at arrangere en opsamling af din pakke. Du kan kontakte Bring via dette link

UAFHENTEDE PAKKER

Hvis du ikke henter din pakke hos pakkeshoppen/Swipbox, anses dette ikke som en returnering. Hvis du ikke afhenter pakken, og ikke informere XXL om at du ikke ønsker din ordre, vil du blive opkrævet et gebyr på 200 dkk. Hvis du ikke ønsker at afhente din ordre, skal du informere XXL kundeservice og pakken vil dermed blive sendt tilbage. Hvis du ikke har kontaktet XXL inden for pakkens udløbsdato, vil du blive opkrævet de 200 dkk.

Når du kontakter XXL kundeservice, venligst mærk overskriften på mailen med “Uafhentet pakke og ordrenummer”.

Klik her for at hente bytte –og retur skemaet

Returnering af ski og skipakker

Hvis du har købt ski/ski pakke, er du nødt til at returnere alle dele. Hvis du har fået monteret bindinger, eller på anden måde personaliseret dine produkter, er det ikke muligt at returnere disse. Du kan benytte dig af vores 100 % tilfredshedsgaranti, til at returnere dine brugte produkter. Dette skal ske indenfor 30 dage efter din bestilling er gennemført, og du skal vælge et andet produkt inden for samme produktkategori. HUSK at du kun kan benytte dig af tilfredshedsgarantien én gang. Hvis dine ski ikke har boret bindingerne på, er det muligt at returnere dem.

Hvis du har købt en skipakke, er det ikke muligt at returnere dine støvler, men du har dog mulighed for at ændre på størrelsen

VIL DU HAVE DINE NYE PRODUKTER HURTIGST MULIGT?

Retur behandlingen tager omkring 14 dage. Vi er ikke i stand til at reservere produkter så, hvis du ønsker at bytte til et nyt produkt, er det hurtigst at lave en ny ordre. Det er dog muligt at vente de 14 dage, men der vil være en risiko for, at det nye produkt er udsolgt. Hvis prisen for det nye produkt er højere, end da du bestilte det første produkt har du mulighed for at bestille det nye produkt, med den nuværende pris og efterfølgende sende en mail til kundeservice med den forrige pris, og få det til den pris.NB Det er desværre ikke muligt at skifte til en dyrere vare. Så er du nødt til at annullere købet, og bestille igen.

RETURLABEL

I forbindelse med dit køb sender vi dig en returlabel på din mail sammen med beskeden "oplysninger om din bestilling", hvor i den er vedhæftet.

Brug ikke tape, eller skrive direkte på den originale emballage (f.eks. en skoæske) når du sender din pakke retur.

Husk, at vi skal kunne sælge varen igen. Pak dine produkter som det blev leveret (altså i en papkasse og ikke bare i skoæsken). Ved bytte og returnering, er du ansvarlig for varen. For at returnere, eller bytte varen, skal den være ubrugt og returneres i ubeskadiget original emballage.

PRODUKTER DER IKKE KAN RETURNERES

Hvis varen er brugt, den originale emballage beskadiget, eller hvis der mangler noget tilbehør, manualer, brugervejledninger mm. afvises din returnering og vi sender varen tilbage til dig. Undtagelsen er, hvis produktet leveres i en pakke, som er umuligt at åbne uden at beskadige emballagen, så har du som kunde ret til at åbne pakken for at prøve varen, uden at miste din returret.

Returnering på tværs af grænserne Det er ikke muligt at returnere eller bytte på tværs af landegrænser.

Har du stadig spørgsmål om returnering eller ombytning? Kontakt vores kundeservice på kundeservice@xxl.dk, og vi vil hjælpe dig så hurtigt vi kan!

close icon

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

close icon

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår