Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Etto

Challenger 19, cykelhjelm, unisex

799,-
FARVE: ORANGE/WHITE
STØRRELSE:
SM 54-57
LXL 57-61

PRODUKTINFORMATIONER

Flot cykelhjelm i inmold polykarbonat og EPS. Sikker og komfortabel, med god pasform. Glimrende til både sti-, by- og elcykler. Lav vægt. Vægt 240 gram.

Challenger er en helstøbt terræn- og sticykelhjelm med tiltalende design. Hjelmen er let, luftig og bekvem og ideel til skrappe forhold i offroad og sticykling.

Hjelmen er robust og dækker ekstra langt ned mod nakken og har en skærm, der kan vippes op. Derfor er det også meget velegnet til de høj hastigheder, man får på elcykel, og giver også ekstra sikkerhed for dem, som færdes i tæt trafik.

Challenger har PSS4 strammesystem, som sikrer optimal pasform og at den sidder godt og rigtigt på hovedet. Hageremmen fastgøres ved hjælp af en magnetisk spænde, som er nemt at betjene, selv med handsker på.

Specifikationer:
- Brug: Mountainbike, sticykel, bycykel, elcykel
- Bruger: Voksen, unisex
- Materialer: Polykarbonat/EPS
- Konstruktion: Inmold
- Strammesystem: PSS4 Powerstrap
- Størrelser: 54-57, 57-61 cm
- Vægt: 240 gram i 54-57 og 260 gram i 57-61
- Godkendelse: CE/EN1078

Øvrige detaljer:
- Ekstra nakkebeskyttelse
- Magnetisk spænde
- Justerbar skygge foran
Vis mere
Til toppen