Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Elite

Zumo Interactive Smart Trainer, cykeltræner, Blå

4.799,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Avanceret interaktiv smarttræner til en rigtig god pris. Direkte drevet og næsten lydløs i brug. God nøjagtighed og kompatibilitet. Sammenklappelig. Vægt 15 kg.

Zumo er en ny generation interaktiv hjemmetræner, som er kompatibel med PC, tablet og mobil. Kraftig, næsten lydløs og effektiv, med moderne og avanceret teknologi. Nøjagtighed på +/- 3 % giver dig virkelig gode måledata og dermed træningsværdi. Zumo bruger algoritmer for at beregne effekten.

VÆR OPKOBLET
Zumo understøtter iOS, Android, MacOS og Windows, så du kan glæde dig over den mest populære træningssoftware. Zumo er kompatibel med bl.a. My E-Training, Zwift, TrainerRoad, Sufferfest, Kinomap og Bikevo.

Gratis 12-månederes abonnement på Elites My E-Training-software er inkluderet. Softwaren har et bredt udvalg af trænings- og testprogrammer, der er egnet til alle niveauer.

Zumo bruger også en funktion af My E-Training-softwaren, hvor du kan udføre en rullekalibrering. Denne spindown-kalibrering er eksklusiv for Zumo og sikrer optimal nøjagtighed på kraften.

WATTMÅLER
Zumo har også en smart ny løsning, der hedder Power Meter Link. Den gør det muligt for Zumo at søge og opkoble sig til den nærmeste wattmåler. Når den først har fundet en wattmåler, lagrer Zumo serienummeret og parres automatisk ved senere træningspas.

TEMPERATURKOMPENSERING
En anden funktion med Zumo er en type temperaturkompensering, som lader Zumo forbedre nøjagtigheden og justere bremsen for at kompensere for eventuelle temperaturændringer på grund af fx friktionsvarme. Med elektronisk magnetisk modstand får man et bredt spekter af modstand og kraftoverførsel.


Uanset om du er amatør eller professionel gør Zumo indendørscykling til en produktiv og sjov oplevelse, som efterligner udendørscykling, men giver ægte resultater.

Specifikationer:
- Type rulle: Interaktiv Smart-rulle, direkte drevet med elektronisk styret magnetbremse
- Cykelkompatibilitet: Racercykel, mountainbike og bycykel, også karbon, med 130-135 x 5 mm nav og 142 x 12 mm nav med Thru Axle
- Tilkoblingsindikator: Strøm, ANT+, BT: 3 lysdioder
- Overførsel: Ingen (direkte drev)
- Elektriske krav: 110-240 Volt
- Kraft: 1100 watt (40 km/t) til 1800 watt (60 km/t)
- Mulighed for opgradering af software: Ja
- Styres med: Smartphone, tablet, cykelcomputer, sportsur, Windows og Mac, ANT + ™ og/eller Bluetooth
- Dataoverførsel: ANT + ™ (FE-C, Power, Speed & Cadence) og Bluetooth (FTMS, Power and Speed & Cadence)
- Programkompatibilitet: My E-Training, Zwift, Trainer Road, Kinomap, The Sufferfest, Bikevo m.m.
- Målinger: Kraft, hastighed og kadence (hjertefrekvens, hvis den er tilkoblet en pulsmåler, ikke inkluderet)
- Egnede kassetter: Shimano og SRAM 9/10/11 speed, Campagnolo 9/10/11 speed med tillægsadapter (købes separat)
- Maksimal hældningssimulator: 12 %
- Svinghjul: 4,25 kg
- Nøjagtighed: +/- 3 %
- Sammenklappelig: Ja
- Ekstra: 12 måneders gratis abonnement på My E-Training app og -software
- Mål, udslået: 84 x 65 x 56 cm
- Mål, sammenklappet: 30 x 65 x 56 cm
- Vægt: 15 kg
Vis mere
Til toppen