Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Elite

Turbo Muin Smart B+, cykelrulle (FØRPRIS 3999,-) , Grå

SÆSONUDSALG!
3.000,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Cykelrulle med direkte drift, lavt støjniveau og effekt på op til 2700 watt. Bluetooth og ANT+, kompatibel med My E-Training-appen. Svinghjul på 6,9 kg.

Turbo Muin Smart Trainer med direkte drift er kompatibel med tredjepartssoftware og giver dig mere realistiske og sjovere træningsture. Det overdimensionerede svinghjul (Ø 194 mm og 6,9 kg) roterer i silikoneolie og sørger for, at trådet bliver følsomt og tæt på oplevelsen af en almindelig tur på landevejen. Det store udvalg af modstande betyder, at rullen passer lige så godt til amatører som til proffer.

Den kabelfri Turbo Muin-cykelrulle har udmærket balance og sikkerhed og er stabil og effektiv. Stellet har lateral støtte, som holder det stabilt – selv ved høj hastighed eller ved hårdt tråd. Turbo Muin Smart har et meget lavt lydniveau, og et modstandsniveau som også passer til proffer (2700 watt). Rullen er kompatibel med My E-Training-appen.

Medfølgende Misuro B+ Sensor sender hastigheds-, effekt- og kadencedata til ANT+ og Bluetooth® Smart-kompatible apper og enheder. Rullen er meget stabil, men kan alligevel nemt foldes sammen og er let at transportere og opbevare.

Passer både til racercykler og mountainbikes med en navbredde på 130 og 135 mm. Kompatibel med Shimano 9/10/11-kassetter. Ved køb af adapter (ekstraudstyr) kan Campagnolo 9/10/11-kassette også anvendes.

NB! Kassette er ikke inkluderet.


Specifikationer:
- Type: Cykelrulle, direkte overførsel, viskositetsmodstand
- Overførsel: ANT+ FE-C, Bluetooth® Smart
- Maksimal effekt: Op til 2700 watt (60 km/t.)
- Maksimal simulering af stejle bakker: 18 %
- Kommunikation: Via smartphone, tablet eller cykelcomputere med ANT+ FE-C og Bluetooth® Smart
- Programkompatibilitet: My E-Training-software
- Svinghjul: 6,9 kg, diameter 194 mm
- Cykelkompatibilitet: Racercykler, mountainbikes og bycykler (også karbon) med 130-135 x 5 mm nav, 20"-29"
- Kassettekompatibilitet: Shimano og SRAM 9/10/11 speed. Campagnolo 9/10/11, men adapter skal købes separat til brug med Campagnolo
- Inkluderet: 6 måneders gratis abonnement på My E-Trainer-app og -software
- Software til: Smartphone, tablet, cykelcomputere, sportsure, Windows og Mac, ANT+ og/eller Bluetooth®-computere
- Elektrisk drift: Ind: 100-240 V, 50-60 Hz, 6 A. Ud: 12 V, 1,5 A
- Mål, sammenlagt: L 840 x B 650 x H 550 mm
- Mål, udfoldet: L 300 x B 650 x H 550 mm
- Vægt: 20,8 kg

Vis mere
Til toppen