Drivo II Interactive Smart Trainer, cykeltræner, BLACK

8.499,-

Produktbeskrivelse
En af verdens mest præcise, interaktive smarttrænere til indendørscykling. Ekstrem nøjagtighed, bred kompatibilitet, integreret kadencemåler. Zwift-certificeret.

Drivo II er en ny generation interaktiv hjemmetræner, som er kompatibel med PC, tablet og telefon. Kraftig, næsten lydløs og meget effektiv, med moderne og avanceret teknologi. Nøjagtighed på +/- 0,5 %(!) giver dig virkelig gode måledata og dermed træningsværdi.

EKSTREMT PRÆCIS
Takket være den høje datanøjagtighed på Drivo IIs innovative OTS-sensor (Optical Torque Sensor) har Drivo II kadencemåling med en afvigelse på kun +/- 0,5 %. Sensoren måler gennem hele tråddet via et 12-punktssystem. Det giver umiddelbart respons og større effektivitet for brugeren samt en virkelighedsfornemmelse, der er helt anderledes end tidligere modeller.

KOMPATIBEL MED DET MESTE
Drivo II er en af den nye generation ANT+™-, FE-C- og Bluetooth-interaktive hjemmetrænere, og den er kompatibel med alle typer apps, software, computere og enheder (smartphones og tablets), som understøtter iOS, Android, OSX og Windows.

Drivo II kan administreres via My E-Training-programmet (36-måneders gratis abonnement medfølger) eller andre indendørs cykeltjenester som Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap og mange flere (disse kræver betalt abonnement).

PEDALANALYSE
Pedalanalyse er en innovativ funktion, der analyserer cyklistens kraftoverførsel i hele tråddet, via et 12-punkts system.

Drivo II viser data som fx værdien af øjeblikkelig kraftoverførsel via pedalbevægelsen, som giver mulighed for en grundig evaluering af den mekaniske effektivitet i cyklistens pedalbevægelse. Det gør det muligt at justere og korrigere, når det er nødvendigt.

Pedalanalysefunktionen kan købes i Elites software My E-Training.

CERTIFICERET AF ZWIFT
Drivo II er en af de få hjemmetrænere, der er godkendt af Zwift. Tilkoblingen via Bluetooth, modstanden, som administreres automatisk af den anvendte software, ERG-modusfunktionen og nøjagtighed under 3 % er nødvendige krav for at blive godkendt af Zwift. Elite Direto, Drivo II og Rampa er blandt de få, der lever op til disse krav.

KRAFT
Drivo II simulerer bakkestigninger op til 24 % (!), mens den genererer 2300 W strøm ved en hastighed på 40 km/t og 3600 W ved 60 km/t. Alle dine træningskort kan bruges, og du kan køre bakkerepetitioner, maksimal hastighedsprogression på flade etaper og sprint for fuld effekt. Enhver form for træning er mulig indendørs, takket være Drivo II.

PRAKTISK
Drivo II er helt lydløs under brugen, og det eneste, man hører, er lyden af cykelkæden og sit eget åndedræt. Drivo II er meget stabil, men kan foldes sammen til opbevaring, når den ikke anvendes. Det gør den nem at transportere, og den kan bæres i det integrerede, gribevenlige håndtag.

MEGET ANVENDELIG
Drivo II kan bruges med de fleste landevejs- og mountainbikecykler, også dem med 142 x 12-nav og Thru axle.

EKSTREMT VIRKELIGHEDSTRO
Uanset om du står over for en stejl stigning i en Elite Real-video eller vulkanen i Zwift, vil Drivo II umiddelbart reagere på dine bevægelser. Det giver dig en virtuel virkelighed, der næsten føles ægte. Prøv den – og bliv imponeret!

Specifikationer:
- Type rulle: Interaktiv Smart-rulle, direkte drevet med elektronisk styret magnetbremse, med integreret OTS (valgfrit momentsystem) kadencemåler
- Cykelkompatibilitet: Racercykel og mountainbike, også karbon, med 130-135 x 5 mm nav og 142 x 12 mm nav med Thru Axle
- Tilkoblingsindikator: Strøm, ANT+, BT: 3 lysdioder
- Overførsel: Ingen (direkte drev)
- Elektriske krav: 110-240 Volt
- Kraft: 2300 watt (40 km/t) til 3600 watt (60 km/t)
- Mulighed for opgradering af firmware: Ja
- Styres med: Smartphone, tablet, cykelcomputer, sportsur, Windows og Mac, ANT + ™ og/eller Bluetooth
- Dataoverførsel: ANT + ™ (FE-C, Power, Speed & Cadence) og Bluetooth (FTMS, Power and Speed & Cadence)
- Programkompatibilitet: My E-Training, Zwift, Trainer Road, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, Road Grand Tours, VirtuGo, FulGaz, Bikevo m.m. (betalingsprogrammer)
- Målinger: Kraft, hastighed og kadence (hjertefrekvens, hvis den er tilkoblet en pulsmåler, ikke inkluderet)
- Egnede kassetter: Shimano og SRAM 9/10/11 speed, Campagnolo 9/10/11 speed med tillægsadapter (købes separat)
- Maksimal hældningssimulator 24 %
- Svinghjul: 6 kg
- Nøjagtighed: +/- 0,5 %
- Sammenklappelig: Ja, delvist
- Ekstra: 36 måneders gratis abonnement på My E-Trainer-app og -software inkluderet, ANT+-dongle inkluderet
- Mål, udfoldet: L 76 x B 79 x H 52 cm

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår