Direto Interactive Smart Trainer & Power bundle, cykeltræner med udstyr, BLACK

5.999,-

Produktbeskrivelse
Pakke med sammenklappelig, interaktiv smarttræner, underlagsmåtte, svedbeskytter, Boost-adapter til træning og opvarmning, plus 12 måneders My E-training.

Direto er en ny generation interaktive hjemmetrænere, som er kompatible med PC, tablet og telefon. Kraftig, næsten lydløs og meget effektiv, med moderne og avanceret teknologi. Præcision på +/- 2 % giver dig virkelig gode måledata, og dermed træningsværdi. Direto bruger algoritmer til at beregne effekten. Forhjulsstøtte medfølger.

I denne pakke får du også alt det med, du har behov for til at komme i gang med cykeltræning eller til at varme op inden konkurrencer. Den store underlagsmåtte skåner underlaget mod mærker og sved og giver et komfortabelt underlag til cyklen og cykletræneren. Svedbeskytteren beskytter cyklen mod sved, som normalt kan forringe lakken og trænge ind i lejer og eventuelt wirer. 148 x 12 Boost-adapteren gør, at træneren kan bruges på Boost-nav.

Desuden får du 12 måneders gratis abonnement på softwaren My E-Training.

EKSTREMT PRÆCIS
Takket være den høje datanøjagtighed på Diretos innovative OTS-sensor (Optical Torque Sensor), har Direto en kraftmåling med en afvigelse på kun +/- 2 %. Sensoren måler under hele trådbevægelsen via et 12-punktssystem. Det giver umiddelbar respons og højere effektivitet for brugeren.

Direto justerer automatisk modstand og styrer træningen, og bruges flittigt af Pro Tour-hold som Equipe Cycliste Groupama-FDJ og UAE Team Emirates inden cykelløb.

KOMPATIBEL MED DET MESTE
Direto regnes blandt den nye generation af ANT+™-, FE-C- og Bluetooth-interaktive hjemmetrænere, og er kompatibel med alle typer apps, software, computere og enheder (smartphones og tablets), som understøtter iOS, Android, OSX og Windows.

Direto kan administreres via My E-Training-softwaren (12-måneders gratis abonnement medfølger) eller andre indendørs cykeltjenester (kræver betalt abonnement), såsom: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap og mange flere.

PEDALANALYSE
Pedalanalyse er en innovativ funktion, som analyserer cyklistens kraftudgang gennem hele pedalbevægelsen via et 12-punktssystem.

Via to typer diagrammer kan Diretos data vises, fx værdien af øjeblikkelig kraftudgang via pedalbevægelsen. Det giver mulighed for en grundig evaluering af den mekaniske effektivitet i pedalbevægelsen, så det er muligt at justere og korrigere, hvor det er nødvendigt.

Pedalanalysefunktionen kan købes i Elites program My E-Training.

CERTIFICERET AF ZWIFT
Direto er en af de relativt få hjemmetrænere, der er godkendt af Zwift. Tilkoblingen via Bluetooth, modstanden, der administreres automatisk af den anvendte software, ERG-modusfunktionen og nøjagtighed under 3 % er nødvendige krav for at blive godkendt af Zwift. Elite Direto, Drivo II og Rampa er blandt de få, der lever op til disse krav.

STYRKE
Direto simulerer stejle bakker op til 14 %, mens den genererer 1400 W strøm i 40 km/t hastighed (2200 W ved 60 km/t). Alle dine træningskort kan benyttes, og du kan køre stigningsgentagelser, maks. hastighedsøgning på flader og sprint til fuld effekt. Enhver form for træning er mulig indendørs takket være Direto.

PRAKTISK
Direto er helt lydløs under brugen, og det eneste man hører, er lyden af cykelkæden. Direto er meget stabil, men kan alligevel foldes hurtigt sammen til opbevaring, når den ikke er i brug. Det gør den også let at transportere, og den kan bæres i det integrerede, gribevenlige håndtag.

KOMPATIBEL
Kompatibel med både landevejs- og MTB-cykler, og også bycykler, inkluderet 142 x 12 for Thru axle.

Specifikationer:
- Type rulle: Interaktiv Smart-rulle, direkte drev med elektronisk styret magnetbremse og integreret OTS (valgfrit momentsystem) wattmåler
- Cykelkompatibilitet: Racercykel, MTB og bycykel, også karbon, med 130–135 x 5 mm nav og med QR-system og 142x12 mm med Thru axle (adapter er tilgængelig til Boost 148x12 mm baghuber)
- Tilkoblingsindikator: Strøm, ANT+, BT): 3 lysdioder
- Leveres med: Quick Release til cykler og MTB (5 mm)
- Overførsel: Ingen (direkte drevet)
- Elektriske krav: 110-240 Volt
- Styrke: 1400 watt (40 km/t) til 2200 watt (60 km/t)
- Mulighed for opgradering af firmware: Ja
- Kontrolleres med: Smartphone, tablet, cykelcomputere, sportsure, Windows og Mac, ANT+ og/eller Bluetooth
- Dataoverførsel: ANT + ™ (FE-C, Power, Speed & Cadence) og Bluetooth (FTMS, Power and Speed & Cadence)
- Programkompatibilitet: My E-Training, Zwift, Trainer Road, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, VirtuGo, FulGaz, Bikevo m.m.
- Målinger: Kraft, hastighed og trådfrekvens (hjertefrekvens hvis koblet til en pulsmåler, ikke inkluderet)
- Egnede kassetter: Shimano og SRAM 9/10/11 speed, Campagnolo 9/10/11 speed med tillægsadapter (købes separat)
- Maks. hældningssimulator: 14 %
- Svinghjul: 4,2 kg
- Nøjagtighed: +/- 2 %
- Sammenklappelig: Ja
- Ekstra: 12-måneders gratis abonnement på My E-Training software og app
- Vægt: 16 kg

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår