Direto II Interactive Smart Trainer, cykeltræner , BLACK

5.999,-

Førpris: 5.999,-

Produktbeskrivelse Arrow-down Created with Sketch.

Ny generation interaktiv smarttræner til cykeltræning og opvarmning før konkurrencer. Stor nøjagtighed, bred kompatibilitet. Sammenklappelig. Vægt 16 kg.

Direto er af en ny generation interaktive hjemmetrænere, som er kompatible med PC, tablet og mobil. Kraftig, næsten lydløs og meget effektiv, med moderne og avanceret teknologi. Nøjagtighed på +/- 2 % giver dig virkelig gode måledata og dermed træningsværdi. Direto bruger algoritmer for at beregne effekten.

EKSTREMT PRÆCIS
Takket være den store datanøjagtighed på Diretos innovative OTS-sensor (Optical Torque Sensor) har Direto en kadencemåling med en afvigelse på kun +/- 2 %. Sensoren måler gennem hele tråddet via et 12-punktssystem. Det giver umiddelbart respons og større effektivitet for brugeren.

Direto justerer automatisk modstand og styrer træningspasset og bruges flittigt af Pro Tour-hold som Equipe Cycliste Groupama-FDJ og UAE Team Emirates før konkurrencer.

KOMPATIBEL MED DET MESTE
Direto er en af den nye generation ANT+™-, FE-C- og Bluetooth-interaktive hjemmetrænere, og den er kompatibel med alle typer apps, software, computere og enheder (smartphones og tablets), som understøtter iOS, Android, OSX og Windows.

Direto kan administreres via My E-Training-programmet (12-måneders gratis abonnement medfølger) eller andre indendørs cykeltjenester (der kræver betalt abonnement) som Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Bikevo, Kinomap og mange flere.

PEDALANALYSE
Pedalanalyse er en innovativ funktion, der analyserer cyklistens kraftoverførsel i hele tråddet, via et 12-punkts system.

Via to type diagrammer kan Diretos data vises, fx værdien af øjeblikkelig kraftoverførsel via pedalbevægelsen. Det giver mulighed for en grundig evaluering af den mekaniske effektivitet i rytterens pedalbevægelse, så det er muligt at justere og korrigere, hvis det er nødvendigt.

Pedalanalysefunktionen kan købes i Elites software My E-Training.

CERTIFICERET AF ZWIFT
Direto er en af de relativt få hjemmetrænere, der er godkendt af Zwift. Tilkoblingen via Bluetooth, modstanden, som administreres automatisk af den anvendte software, ERG-modusfunktionen og nøjagtighed under 3 % er nødvendige krav for at blive godkendt af Zwift. Elite Direto, Drivo II og Rampa er blandt de få, der lever op til disse krav.

KRAFT
Direto simulerer stejle bakker op til 14 %, mens den genererer 1400 W strøm ved en hastighed på 40 km/t (2200 W ved 60 km/t). Alle dine træningskort kan bruges, og du kan køre bakkerepetitioner, maksimal hastighedsprogression på flade etaper og sprint for fuld effekt. Enhver form for træning er mulig indendørs, takket være Direto.

PRAKTISK
Direto er helt lydløs ved brug, og det eneste, man hører, er lyden af cykelkæden. Direto er meget stabil, men kan hurtigt foldes sammen til opbevaring, når den ikke anvendes. Det gør den nem at transportere, og den kan bæres i det integrerede, gribevenlige håndtag.

KOMPATIBEL
Kompatibel med både landevejs- og mountainbikecykler samt bycykler, inklusive 142 x 12 for Thru axle.

Specifikationer:
- Type rulle: Interaktiv Smart-rulle, direkte drevet med elektronisk styret magnetbremse, med integreret OTS (valgfrit momentsystem) wattmåler
- Cykelkompatibilitet: Racercykel, mountainbike og bycykel, også karbon, med 130-135 x 5 mm nav med QR-system og 142 x 12 mm nav med Thru axle (adapter er tilgængelig til Boost 148 x 12 mm bagaksel)
- Tilkoblingsindikator: Strøm, ANT+, BT: 3 lysdioder
- Leveres med: Quick Release til cykler og mountainbikes (5 mm)
- Overførsel: Ingen (direkte drev)
- Elektriske krav: 110-240 Volt
- Kraft: 1400 watt (40 km/t) til 2200 watt (60 km/t)
- Mulighed for opgradering af firmware: Ja
- Styres med: Smartphone, tablet, cykelcomputer, sportsur, Windows og Mac, ANT + ™ og/eller Bluetooth
- Dataoverførsel: ANT + ™ (FE-C, Power, Speed & Cadence) og Bluetooth (FTMS, Power and Speed & Cadence)
- Programkompatibilitet: My E-Training, Zwift, Trainer Road, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, VirtuGo, FulGaz, Bikevo m.m.
- Målinger: Kraft, hastighed og kadence (hjertefrekvens, hvis den er tilkoblet en pulsmåler, ikke inkluderet)
- Egnede kassetter: Shimano og SRAM 9/10/11 speed, Campagnolo 9/10/11 speed med tillægsadapter (købes separat)
- Maksimal hældningssimulator 14 %
- Svinghjul: 4,2 kg
- Nøjagtighed: +/- 2 %
- Sammenklappelig: Ja
- Ekstra: 12 måneders gratis abonnement på My E-Training app og -software
- Vægt: 16 kg

Close Created with Sketch.

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Close Created with Sketch.

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår