Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Pulsure

I vores udvalg af pulsure finder du mærker som Garmin, Polar og Fitbit til gode priser. Vi har et bredt udvalg af pulsure i alle prisklasser, så uanset om du lige er begyndt at træne, eller om du er en rutineret løber, har vi også noget til dig.

Vi har pulsure med mange forskellige funktioner. Ud over pulsmåler, kan du hos os finde pulsure med funktioner som distancemåler, skridttæller og GPS. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du vælger det helt rigtige pulsur.


Hvilke funktioner skal dit nye pulsur have?

Inden du køber et nyt pulsur, anbefaler vi, at du overvejer nøje, hvilke funktioner, du gerne vil have, at dit pulsur har. Man kan som nævnt få pulsure med mange forskellige funktioner, og sandsynligheden for, at du bliver rigtig glad for det pulsur, du vælger, er størst, hvis det har de helt rette funktioner.

Her på siden finder du pulsure, der kan bruges til mange forskellige aktiviteter, eksempelvis løb, golf og cykling. Flere af vores pulsure har desuden forprogrammerede træningsprogrammer, der kan inspirere dig til nye træningsformer.

Se også vores udvalg af golfure og afstandsmålere.


Vil du også bruge dit pulsur til hverdag?

Hvis du også ønsker at bruge dit pulsur til hverdag, kan du sagtens det. Her på siden kan du eksempelvis finde Fitbit-, Garmin- og Polar-pulsure, som sagtens også kan bruges som almindelige ure, mens du er på arbejde eller i din fritid. Du skal dog være ekstra opmærksom på batterilevetiden, hvis du ønsker at bruge dit pulsur som almindeligt ur også, da batteriet i så fald skal kunne holde til mere.


Designdetaljer og pulsure

Her på siden finder du pulsure i mange forskellige design. Vi har alt fra smalle og elegante pulsure i minimalistisk design til pulsure, der virkelig understreger din aktive livsstil. På flere af vores pulsure kan du skifte rem og dermed udtryk på uret. Hvis du er i tvivl om, hvilken farve, du skal vælge, kan det være en fordel at vælge et ur med udskiftelig rem, da du på den måde kan få flere farver, selvom du kun har et pulsur.

Se vores tilbehør til pulsure.


Find et billigt pulsur med prisgaranti

Hos os kan du altid finde billige pulsure. Fordi vi køber stort ind, kan vi tilbyde alle de bedste sportsmærker til gode priser. Vores prisgaranti er din sikkerhed for, at du altid får den bedste pris hos os. Finder du samme vare et andet sted til en billigere pris, giver vi dig differencen retur i op til 30 dage efter, du har handlet hos os, hvis betingelserne for vores prisgaranti er opfyldt.

Til toppen