Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Elektronik / Lyd og Billede /

Høretelefoner

Se underkategorier
Filtrer

Mærke

 • JBL
 • Kygo
 • Sony
 • Urbanista

Color

 • Blå
 • Grå
 • Grøn
 • Gul
 • Hvid
 • Rød

Pris

 • 0-200
 • 200-500
 • 500-1000
 • 1000-1500
Rens alle filtre

Annuller / ryd

Vis resultater

Høretelefoner

Alle fortjener god lyd. I vores sortiment kan du finde høretelefoner i høj kvalitet i alle prisklasser. Vi har både on-ear-høretelefoner og in-ear-høretelefoner, og vi har helt sikkert også et par, der passer til dine behov. Læs videre her, og bliv klogere på, hvad du skal gå efter, når du skal have nye høretelefoner.


Vælg de rigtige høretelefoner til dine behov

Når du skal købe nye høretelefoner, er det en god idé at være opmærksom på dine behov på forhånd, så du ender med de høretelefoner, der passer bedst til dig og din hverdag. Det valg, der indebærer den største forskel, er nok, om du skal vælge in-ear-høretelefoner eller over-ear-høretelefoner.

Hvis du primært skal bruge dine høretelefoner til træning, er in-ear-høretelefoner et oplagt valg for dig, ligesom de også er gode at bruge på farten. De fylder meget lidt, og du kan nemt have dem med i lommen.

Hvis du ikke skal bruge dine høretelefoner til sport, og godt kan lide looket med on-ear-høretelefoner, er de et godt valg. On-ear-høretelefoner er desuden gode til bus-, tog-, og flyrejser, da er mere komfortable at have på i længere tid ad gangen.

Måske er du også interesseret i at se vores udvalg af pulsmålere?


Få god lyd med høretelefoner fra de bedste mærker

Her på siden kan du se hele vores udvalg af høretelefoner fra håndplukkede mærker. Vi har blandt andet høretelefoner fra mærker som JBL, Sony og Urbanears. Når du køber høretelefoner hos os er du derfor altid garanteret en høj kvalitet.

Hvis du gerne vil vide mere om et specifikt sæt af høretelefoner, kan du klikke dig ind og læse vores beskrivelse, så du kan tage en velinformeret beslutning.

Mangler du nyt træningstøj? Se vores store vores udvalg af træningstøj her!


Oplev fleksibiliteten med trådløse høretelefoner

I vores sortiment finder du forskellige udgaver af trådløse høretelefoner. Med trådløse høretelefoner får du den optimale følelse af fleksibilitet, ligesom du også slipper for at vikle ledningen ud, når den er blevet helt rodet nede i tasken. Desuden er lydkvaliteten i dag så god i trådløse høretelefoner, at der ingen kompromiser er, sammenlignet med høretelefoner med ledning.

Måske er du også interesseret i vores store udvalg af løbesko til kvinder, mænd og børn?


Billige høretelefoner i høj kvalitet med prisgaranti

Når du køber høretelefoner hos os, er du altid sikret at få den bedste pris. Vi har nemlig prisgaranti på alle vores varer, som gælder i hele 30 dage efter, du har handlet hos os. Fordi vi køber stort ind, kan vi holde prisen nede. Læs mere om betingelserne for vores prisgaranti.

Til toppen