Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Filtrer

Mærke

 • DJI
 • Ryze
 • Wahoo

Color

 • Blå
 • Grå
 • Hvid
 • Violet

Pris

 • 0-200
 • 200-500
 • 500-1000
 • 1000-1500
 • 1500-2000
Rens alle filtre

Annuller / ryd

Vis resultater

Droner

Er du på udkig efter en billig drone i høj kvalitet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden kan du se hele vores udvalg af droner og tilbehør til droner fra populære mærker.

Droner er på kort tid blevet enormt populære. Derfor har vi også set en enormt hurtig udvikling på området, og de droner, du kan købe i dag, er betydeligt bedre, end dem du kunne købe for blot få år siden.

Se også vores store udvalg af GoPro-kameraer og -tilbehør.


Billige droner med kamera

Med en drone med kamera kan du tage billeder og optage video fra luften, og uanset om det er din første drone eller du er erfaren dronepilot, kan du få nogle flotte og sjove billeder ud af det.

Hos os finder du gode og billige droner med kamera, så du kan filme familiefødselsdagen oppefra, tage flotte billeder af landskaber eller noget helt tredje. Hvis du skal have din drone med på ferie, kan du med fordel gå efter en model, der kan foldes sammen – så er den nemmere at have med.

Måske er du også interesseret i at se vores udvalg af pulsure og aktivitetsarmbånd?


Vigtige ting at tage højde for

Når du vælger din nye drone, er der flere ting, du bør undersøge. Det er meget forskelligt fra person til person, hvilke behov der er, når det kommer til droner. Nogle af de ting, du med fordel kan undersøge, inden du vælger hvilken drone, du gerne vil have, er rækkevidde, vægt og batterilevetid. Hvis du er på udkig efter en drone med kamera, er billedkvalitet naturligvis også en vigtig faktor at tage højde for.

Der kan være stor forskel på hvad de forskellige droner kan klare. Derfor anbefaler vi, at du sætter dig godt ind i specifikationerne, inden du køber en drone, så du er sikker på at vælge en, der lever op til dine forventninger.

Måske er du også interesseret i vores udvalg af høretelefoner.


Stort udvalgt af DJI-droner og -tilbehør

DJI er et af de absolut bedste mærker, når det kommer til droner. Derfor finder du et bredt udvalg af DJI-droner of -tilbehør hos os. Med en DJI-drone er du sikret høj kvalitet og stor stabilitet, både når det kommer til flyvning og billedkvalitet.

DJI-droner er desuden kendt for at være yderst transportable, idet de kan foldes sammen og ikke vejer så meget. Derfor er en DJI-drone oplagt til at tage med på tur – både herhjemme og i udlandet. Den lave vægt gør desuden netop disse droner oplagte at tage med på vandreture, da de er nemme at bære samtidig med, at de giver dig mulighed for at tage nogle eventyrligt flotte billeder, når du er ude i naturen.

Se også vores udvalg af transportable højtalere i perfekt feriestørrelse.


Prisgaranti på droner

Når du køber en drone hos os, er du omfattet af vores prisgaranti, hvilket er din sikkerhed for altid at få en skarp pris. Hvis du finder samme produkt billigere et andet sted, refunderer vi differencen indenfor 30 dage efter du har handlet hos os, hvis vores betingelser for prisgaranti er opfyldt. Derfor er du altid sikret billige priser på droner hos os.

Til toppen