Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
DeFeet

Slipstream Strada, skoovertræk, unisex, Grøn

149,-
FARVE: Yellow
STØRRELSE:
LXL
ML

PRODUKTINFORMATIONER

Vindtætte, isolerende skoovertræk til cykelsko. Medvirker til at holde fødderne varme. Meget god pasform og høj komfort. Tilpasset klikpedal og hælflig.

Slipstream® Strada er et teknisk skoovertræk, som hjælper dig med at holde fødderne varme på kølige dage ved at holde vinden ude og transportere fugtighed bort. Samtidig holder de snavs borte og giver dig bedre aerodynamik.

Slipstream® Strada har en god pasform og en tilpasset åbning til klikpedaler og hul til skohælen. Perfekte til forårs- og efterårsbrug.

Denne Hi-Vis-model har reflekser bag til, og så er de neongule. På den måde bliver de ekstra synlige for bilister og andre cyklister.

DeFeet er en af verdens førende producenter af tekniske cykelsokker mv. og den mestvindende cykelsok de seneste 10 år. Høj kvalitet og både klassisk og innovativt design. Produceret i USA. Bruges af TdF-holdene.

Specifikationer:
- Brug: Racercykling og pendling
- Bruger: Unisex
- Materialer: 92 % Cordura nylon, 8 % Lycra
- Størrelse: S/M (36-39), M/L (40-43), L/XL (44-47)
Vis mere
Til toppen