Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
DeFeet

Levitator Trail 6, cykelsok, unisex, Grå

99,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
S 32-37
M 38-42
L 43-45
XL 45+

PRODUKTINFORMATIONER

Sok til enduro-cykling med en ekstrem god åndbarhed, og som tilbyder en meget god komfort. Coolmax, EcoMade, lav vægt, tæt pasform og maksimal ydelse. Polstret og beskyttende.

Levitator® Trail er den ultimative enduro-sok – perfekt til trailcykling. Sokkens fundament starter med CoolMax™ EcoMade-fibre, som transporterer fugt og sved for at holde fødderne tørre og bekvemme. Den bløde og minimalistiske polstring på forfoden giver en stor fordel, når man kaster sig ned ad bakkerne.

Sokkerne har også lidt tykkere konstruktion af nylon og lycra for bedre beskyttelse mod lidt køligere luft samtidigt med, at sokkerne også er ganske fortrinlige på de varmeste dage. Tæt pasform og ekstrem slidstyrke giver maksimal ydelse.

DeFeet er en af verdens førende producenter af tekniske cykelsokker mv. og den mestvindende cykelsok de seneste 10 år. Høj kvalitet og både klassisk og innovativt design. Produceret i USA.

Specifikationer:
- Brug: Enduro og trailcykling, året rundt
- Bruger: Unisex
- Materialer: 49 % Coolmax™ EcoMade, 48 % nylon, 3 % lycra
- Størrelser: S 36-39,5 - M 40-42,5 - L 43-45,5 - XL 46+
- Sokkens højde: 6"
Vis mere
Til toppen