Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
DeFeet

Kneeker Wool, knævarmere, unisex, Grå

199,-
FARVE: Grey
STØRRELSE:
One Size

PRODUKTINFORMATIONER

Tekniske knævarmere af uld som hjælper dig med at holde knæene varme, friske og beskyttede. Vindtætte og isolerende, fugttransporterende. God pasform og lav vægt.

Kneekers er en af DeFeets bestsellere. Holder godt på faconen, holder på varmen og beskytter knæene – uanset vejr og vind. Kneekers er prisgunstige i forhold til alternativerne, og mange professionelle cykelryttere har konverteret og blevet fans af dette produkts uovertrufne egenskaber.

DeFeet er en af verdens førende producenter af tekniske cykelsokker mv. og den mestvindende cykelsok de seneste 10 år. Høj kvalitet og både klassisk og innovativt design. Produceret i USA.

Specifikationer:
- Brug: Cykling efterår, vinter og forår
- Bruger: Unisex
- Materialer: 55 % merinould, 45 % Lycra™/nylon
- Størrelse: Onesize
Vis mere
Til toppen