Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
DeFeet

EVO Classique 6, cykelsok, unisex, Blå

119,-
FARVE: White
STØRRELSE:
S 32-37
M 38-42
L 43-45
XL 45+

PRODUKTINFORMATIONER

Cykelsok med en ekstrem god åndbarhed, og som tilbyder en meget god komfort. Seks tommer høj, lav vægt, tæt pasform og maksimal ydelse. Slidstærk og fugttransporterende.

EVO® er udviklet som den tyndeste, letteste og mest avancerede cykelsok nogensinde. EVO® holder fødderne tørre inde i cykelskoene og giver høj komfort ved lange dage på cyklen. Ånder og transporterer fugtighed ekstremt godt.

EVO®-modellerne er ekstra tynde, tekniske sokker med lav vægt. Ekstrem slidstyrke og samtidig tæt pasform med sømløst tåparti, som giver maksimal ydelse og holder dig tør og bekvem med stil. Antistatiske og antimikrobielle egenskaber.

DeFeet er en af verdens førende producenter af tekniske cykelsokker mv. og den mestvindende cykelsok de seneste 10 år. Høj kvalitet og både klassisk og innovativt design. Produceret i USA. Bruges af TdF-holdene.

Specifikationer:
- Brug: Cykling, sommerhalvåret
- Bruger: Unisex
- Materialer: 50 % nylon, 39 % polyester, 11 % lycra
- Størrelser: S 36-39,5 - M 40-42,5 - L 43-45,5 - XL 46+
- Sokkens højde: 6"
Vis mere
Til toppen