Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Dainese

Visor V-Vison 18/19, alpinhjelm

1.299,-
FARVE: ANTHRACITE
STØRRELSE:
XS/S (54-56cm)
M/XL (57-61cm)

PRODUKTINFORMATIONER

Alpinhjelm med visir i opgraderet udgave, med stil, funktionalitet og høj sikkerhed. Aftageligt, vaskbart inderbetræk og ørepuder i skind. Vægt 550 gram.

V-vision 2 har en konstruktion af ABS-yderskal og polypropylen-inderskal, som giver ypperlig beskyttelse i topklasse. Passer til alle typer af løbere.

Et mikrojusteringshjul giver perfekt individuel pasform. Visiret, som er antidug- og antiridsebehandlet, sikrer, at du altid har beskyttelse til øjnene og giver maksimalt synsfelt. Linsen fungerer under de allerfleste lysforhold. Ansigtsskum omkring linsen forhindrer vind i at trænge ind og irritere øjnene.

Ekstra, orange visir medfølger.

Specifikationer:
- Materiale: ABS-yderskal, polystyren-inderskal
- Justering: Rotor size micro adjustment
- Ørepuder: Skind, aftagelige
- Inderbetræk: Aftageligt og vaskbart
- Standardisering: CE EN 1077 type B, CE EN 174 (visir)
- Vægt: 550 gram
Vis mere
Til toppen