Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Se underkategorier
6 Artikler Sorter efter: Filtrer Sort
6 Artikler

Hvilken cykelcomputer skal jeg vælge?

Her på siden kan du se hele vores udvalg af cykelcomputere og tilbehør til cykelcomputere. Hvad enten du dyrker triatlon, gerne vil have data omkring dine cykelture til og fra arbejde eller noget midt imellem, har vi en cykelcomputer, der passer til dine behov.

Hvis du allerede ved, hvad du går efter, kan du bruge vores filtre øverst på siden. Her kan du filtrere efter mærke, farve og pris, så du kun får vist de produkter, der er relevante for dig.

Måske er du også interesseret i vores udvalg af drikkedunke og flaskeholdere til cykler.


Trådløs eller med ledning

I vores sortiment af cykelcomputere finder du både trådløse modeller og modeller med ledning. Med en trådløs cykelcomputer får du en moderne løsning, hvor du ikke behøver at have en ledning mellem cykelcomputeren og hjulet.

Du kan også vælge at købe en cykelcomputer med ledning. Ledningen sikrer en stabil forbindelse mellem cyklen og computeren. Desuden er en cykelcomputer med ledning som regel billigere end en trådløs cykelcomputer.

Se også vores udvalg af cykelhjelme, så du kan passe godt på dit hoved, når du er ude at cykle.


Cykelcomputer med GPS

Hvis du gerne vil have mange funktioner i din cykelcomputer og præcise målinger, er en cykelcomputer med GPS det rette valg for dig. En cykelcomputer med GPS kan blandt andet måle din hastighed, hvor langt og hvor længe, du har kørt, din gennemsnitsfart og meget mere.

Hvilke funktioner den enkelte cykelcomputer har, afhænger af mærke og model. Du kan læse alle specifikationerne ved at klikke på den cykelcomputer, du gerne vil vide mere om.

Er du ordentligt klædt på til dine cykelture? Find alt i cykeltøj hos os.


Hvordan virker en cykelcomputer?

En cykelcomputer er en computer, du monterer på din cykel, som måler forskellige data omkring hvordan du kører. Du kan se, hvor hurtigt du kører, hvor langt du kører og meget mere. Hvordan en cykelcomputer virker, afhænger af, hvilken cykelcomputer, du køber.

Hvis du vælger en cykelcomputer med ledning, går der en ledning fra cykelcomputeren ned til en sensor på cyklens forgaffel. En trådløs cykelcomputer fungerer på samme måde, som når der er en ledning – signalet fra forgaflen sendes bare elektronisk i stedet for kablet.

Hvis du vælger en cykelcomputer med GPS, skal der ikke installeres en sensor på din cykel. I stedet får cykelcomputeren information om hastighed og distance via GPS. Derudover kan en cykelcomputer med GPS også bruges som GPS, hvis du farer vild, hvilket kan være en stor fordel, hvis du er på cykelferie.

Find den helt rigtige cykeltaske til din cykeltur her.


Find en billig cykelcomputer med prisgaranti

Når du køber noget hos os, er du dækket af vores prisgaranti. Derfor kan du altid finde en billig cykelcomputer hos os. Hvis du finder den samme cykelcomputer billigere hos en anden forhandler inden for 30 dage efter, du har handlet hos os, refunderer vi differencen. Du skal kunne dokumentere, at den er billigere det andet sted, den skal være på lager, og der skal ikke være tale om et personligt eller lokalt tilbud.

Til toppen