Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Cykel / Cykler /

Racercykler

7 Artikler Sorter efter: Filtrer Sort
7 Artikler

Køb en god og billig racercykel

Drømmer du om at hoppe op på din racercykel og køre de danske landeveje tynde i det friske solskinsvejr? Og er du i tvivl om, hvilken racercykel, du skal vælge, og hvad du skal kigge efter? Så læs videre her, og bliv klogere på vores udvalg, og hvad du skal gå efter, når du køber din næste racercykel.


Materiale: Aluminiums- eller carbon-racercykel?

Hvorvidt aluminiumsracercykler eller carbon-racercykler er de bedste, er svært at svare på. De to materialer er nemlig vidt forskellige, og de har dermed også forskellige fordele.

Med en aluminiumsracercykel får du en meget stabil racercykel, der ikke så nemt går i stykker ved eventuelle styrt. Desuden er det billigere at fremstille racercykler i aluminium end i carbon, så hvis det er vigtigt for dig at finde en billig racercykel i god kvalitet, er aluminium et godt valg.

Med en carbon-racercykel får du en let racercykel, der er meget behagelig at køre på, idet carbon er et stødabsorberende materiale. Carbon-racercykler er desuden meget stabile, og selvom der ikke er den store vægtforskel mellem carbon og aluminium, er der stadig noget vægt at spare, hvis du vælger en carbon-racercykel.

Pas på dit hoved, når du cykler. Se vores udvalg af cykelhjelme.


Hvilken størrelse racercykel skal du vælge?

Det er vigtigt, at din racercykel passer til dig i størrelsen, så du ikke får ondt i armene, ryggen eller benene, når du kører på den. Derfor har vi lavet en oversigt over cykelstørrelser, så du nemt kan vælge den størrelse, der passer til din højde. Husk også, at indstillingen af eksempelvis saddel og styr spiller ind. Det kan du læse mere om i vores store guide til at vælge den rette cykelstørrelse.


Billige racercykler til mænd, kvinder og børn

Her på siden finder du billige racercykler til hele familien. Cykling er for alle, og alle kan derfor finde en racercykel, der passer til dem i vores sortiment. I vores filtre kan du nemt vælge, hvilke typer af racercykler, du vil se, så du kun får vist dem, der er relevante for dig.

Skal du have den bedste oplevelse på din racercykel? Så se vores udvalg af cykeltøj.


Prisgaranti: Find en billig racercykel

Hos XXL har vi prisgaranti på alle vores varer i 30 dage, hvilket er din sikkerhed for altid at få den bedste pris, når du handler hos os. Derfor tør vi også godt garantere, at du kan finde en billig racercykel i vores sortiment – og finder du den billigere et andet sted, matcher vi prisen i op til 30 dage efter, du har købt den hos os, hvis den lever op til vores betingelser for prisgaranti.

Til toppen