Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Cykel / Cykler /

Mountainbike MTB

Køb en billig mountainbike og bliv godt kørende offroad

Drømmer du om en sportsgren fyldt med adrenalin, frisk luft og naturoplevelser, så er en mountainbike den perfekte cykel til dig. Her på siden finder du et stort udvalg af billige mountainbikes, der giver dig de bedste betingelser for mange gode cykelture året rundt.

Nogle af fordelene ved at køre på mountainbike er, at du kan gøre det hvor som helst i landet, og at du kan køre året rundt. Hvis det er frostvejr, skal du bare huske være ekstra forsigtig og måske vælge en rute med et mere jævnt underlag, end du ville gøre på en tør sensommerdag.

Pas på dit hoved med en sikkerhedsgodkendt cykelhjelm.


Mountainbike som sport

Mountainbike bliver mere og mere populært som sport, hvilket blandt andet skyldes de mange fordele, der er, ved at køre mountainbike. Modsat indendørs sport og fitness får du masser frisk luft, hvilket er sundt for både krop og sjæl. Derudover er mountainbike rigtig god motion, ligesom du også styrker din balance- og koordineringsevne, når du kører offroad. Desuden er det en nem sport at komme i gang med, da det eneste du skal bruge er en mountainbike, noget godt cykeltøj og en cykelhjelm.


Materialer: Aluminium eller carbon?

Om du skal vælge en mountainbike i aluminium eller carbon afhænger af flere forskellige ting. Aluminium er sværere at beskadige end carbon. Fordelen ved at vælge en mountainbike i aluminium er således, at rammen ikke knækker, hvis du eksempelvis kører ind i et træ. Din cykel vil måske få en bule, men du kan sagtens køre videre på den alligevel. Carbon er dog også et stærkt materiale, og selvom det har større tendens til at knække end aluminium, skal der en del til, før det går i stykker. Fordelen ved carbon er, at det vejer mindre end aluminium. Desuden tilbyder carbon nogle designmæssige fordele, hvilket har resulteret i nogle superfede mountainbikes.

Kører du i bil hen til skoven? Så køb et cykelstativ til din bil.


Hvilken størrelse mountainbike passer til dig?

Når du skal købe en mountainbike, er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Når din cykel passer til din højde, får du en meget bedre køreoplevelse. Hvis du ligger mellem to stelstørrelser, er det en smagssag, hvilken størrelse mountainbike, du skal vælge. En større cykel giver mere stabilitet, mens en mindre cykel er mere agil. Læs mere i vores store cykelguide, så du er rustet til at vælge den helt rigtige mountainbike.


Billige mountainbikes med prisgaranti

Har du fundet en mountainbike i vores sortiment, som du har forelsket dig i, kan du roligt købe den. Grundet vores prisgaranti er du nemlig altid sikker på at få de bedste priser, når du handler hos os. Derfor er det nemt at finde en billig mountainbike i god kvalitet her på siden. Vores prisgaranti gælder i 30 dage efter, du har handlet hos os.

Måske er du også interesseret i at læse, hvordan du vælger den helt rette cykeltype til dine behov.

Til toppen