Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Cykel / Cykler /

Elcykler

Billige elcykler

En elcykel er et godt alternativ til en almindelig cykel. Hvis du cykler langt hver dag, kan der være meget tid at spare med en elcykel, da du vil opleve at komme hurtigere fra a til b. Hvis du har svært ved at vælge cyklen over bilen, eller hvis du synes, det er hårdt at cykle, vil en elcykel gøre dine cykelture meget mere behagelige. I vores store elcykel-guide kan du finde viden om elcykler. Her kan du blandt andet finde information om batterier, motorer, rækkevidde og opladning.

Du kan se hele vores udvalg af billige elcykler, samt læse mere om fordelene ved at vælge en elcykel, og hvad du skal gå efter, her på siden.


Vælg den rigtige elcykel

Når du skal købe en ny cykel, er der altid flere ting at tage højde for. Noget af det vigtigste er, at du køber en cykel i den rigtige størrelse, da det giver dig langt bedre cykelture. Dernæst skal du sørge for at din elcykel bliver indstillet korrekt, så den er behagelig for netop dig at køre på.

Som altid, når du investerer i en større ting, er det en god idé at gøre det klart for dig selv, hvad dine behov er. Når du køber en elcykel, bør du tage højde for ting som rækkevidde, batteriplacering og motor, så du ender med den elcykel, der passer bedst til dine behov.


Længere og lettere cykelture

Kan du godt lide at køre lange ture ud i det blå på cykel, men får du ikke gjort det så ofte, som du kunne ønske dig, kan en elcykel være løsningen for dig. Med en elcykel går det hele nemlig noget nemmere, og de lange ture bliver ikke nær så udmattende. Du får dog stadig motion, præcis som hvis du kørte på en almindelig cykel.

Vil du gerne have dit barn med på tur, kan du sagtens montere en cykelstol til børn på din elcykel. Junior vil uden tvivl nyde at få vind i ansigtet, ligesom de mange nye indtryk er noget, mange børn sætter pris på.


Pas på hovedet, når du cykler

Du kan komme rigtig galt afsted, hvis du vælter på cykel. På en elcykel kører du endnu hurtigere, end normalt, og det er derfor vigtigt at huske cykelhjelmen, når du suser derudaf. Med en cykelhjelm på hovedet behøver du nemlig ikke bekymre dig så meget om at styrte – du kan derimod nyde turen på din elcykel til fulde.


Billige elcykler med prisgaranti

En elcykel er en stor investering for de fleste. Her på siden kan du finde et nøje udvalgt sortiment af billige elcykler med prisgaranti. Vores prisgaranti gælder i 30 dage fra du har handlet hos os, hvis alle betingelserne er opfyldt.

Grundet vores prisgaranti kan du altid finde et godt tilbud på en elcykel hos os. Selvom vores elcykler er billige, er du dog stadig garanteret en høj kvalitet.

Til toppen