Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Alt til cykling i efterårets mørke og våde dage

Alt du behøver for at pendle til job i efterårsvejret

Med disse råd vil du kunne cykle til arbejde også når efterårsvejret kommer. At cykle til og fra job kan spare dig for både tid og penge, og desuden er det langt mere miljøvenligt end at køre i bil. Det bedste ved det hele er at du får din daglige motion og dermed et bedre helbred. Sommeren er slut, men der er ingen grund til at stille cyklen i garagen, på trods af at det nu bliver koldere, mørkere og mere fugtigt. Med det rigtige udstyr og cykeltøj, så kan du fortsætte med at pendle til jobbet igennem hele efteråret uanset vejret. Her får du udstyrstip, som gør det lettere at vælge cyklen til job i efterårsmånederne.

 

Cykellygter, som gør dig synlig i mørket

Med en MS 628c lygtepakke får du en kraftig for- og baglygte, som gør at du vil finde dig godt til rette i efterårsmørket, når du cykler til og fra job. Det er vigtigt med gode cykellygter for både din egen og andre trafikkanters tryghed.

billede 1ny.jpg

Er du optaget af god funktionalitet og lav vægt, så er commutter lygtesættet lige noget for dig. Sættet består af hvid forlygte og rød baglygte, og gør dig godt rustet i områder med dårlig belysning.

billede 2.jpg

Skoovertræk holder dig tør

Husk skoovertræk når du skal cykle i regnvejr og kulde i efteråret. White Winner er et vandtæt skoovertræk, som holder vejret ude, således at du forbliver tør og varm på fødderne. En synlig orange farve øger ligeledes sikkerheden i trafikken.

Billede 3.jpg

Hos XXL finder du et bredt udvalg af skoovertræk og cykelstrømper 

Husk altid hjelm når du cykler

Limar 757 er en superlet hjelm som kun vejer 215 gram. Med et højt antal ventilationshuller vil du altid føle dig komfortabel på cykelturen.

Billede 4.jpg

Her finder du XXLs udvalg i cykelhjelme

Vedligeholdelse af cyklen bevarer køreegenskaberne

Det er vigtigt at cykelkæden er klar til efterårsvejret. Xtreme Chain lube i sprayform har en god smørrende effekt samtidig med at den har lang holdbarhed i hårde vejrforhold

Billede 5.jpg

Husk også at bruge Progold Blastoff kæderens før du smører din cykelkæde. Kæderens fjerner gammel olie og skidt før du smører kæden på ny.

Billede 6.jpg

Cykelbeklædning til efterårsvejret

Synlighed og beskyttelse mod vind og regn er nøgleordene for cykeljakker til efterårsbrug. Gore Element GWS cykeljakken er et godt eksempel på en perfekt cykeljakke til efterårsvejret

Billede 7.jpg

Her finder du alle cykeljakker til herrer og damer

Lange cykelbukser er også rare at have på i efterårsvejret. Castelli Nanoflex 2 Bib er i vandafvisende materiale, og holder dig tør og komfortabel på vej til og fra arbejde. Reflekser bidrager til at gøre dig mere synlig i efterårsmørket.

Billede 8.jpg

Her finder du alle lange cykelbukser til herrer og damer

Et Diadora San Remo regnsæt er både vand- og vindtæt og har god synlighed med dets refleksdetaljer. Dette lette sæt cykelregntøj er nemt at iføre sig, forud for din cykeltur til og fra arbejde.

Billede 9.jpg
Guides, Tips & Råd
Til toppen