Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Continental

Grand Sport Race 700 x 28C, dæk, racercykel, Grå

299,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
28-622

PRODUKTINFORMATIONER

Fremragende cykeldæk til træning og konkurrencer, med ekstrem høj kvalitet. Responsiv, giver god kontrol, fremragende greb. Slidstærkt over tid. Vægt 330 gram.

Grand Sport Race er et fornuftigt allrounddæk med glimrende NyTechBreaker-punkteringsbeskyttelse. PureGrip-gummiblanding giver det bedste greb i sving, gennem hele dækkets lange levetid.

PureGrip-gummiblandingen er baseret på aktiverede silicaforbindelser, hvor teknologien oprindeligt var bestemt til topniveau på landevejen. Men efter intensiv udvikling blev der udviklet en avanceret ny sammensætning med enestående greb og egenskaber. Blandingen rangerer lige bag BlackChili Compound og bruges i produkter med høj ydelse til både cykling på vejen og mountainbiking.

Den nye NyTech Puncture Protection er udviklet på basis af den anerkendte Continental SafetySystem Breaker. Nylonmaterialet gør dækket modstandsdygtigt over for punkteringer og snit, lige så godt som kevlar-forstærkede fibre, men med lavere rullemodstand og reduceret vægt. NyTech Breaker sidder mellem SafetySystem og en PolyX Breaker®, som et mere effektivt beskyttelseshus i ydelsesområdet.

Med høj komfort og letrullende profil er dette dæk parat til store udfordringer – også i konkurrencer.

Specifikationer:
- Brug: Racercykling Ture, træning, konkurrencer. Race og Tour, varieret underlag, foldable
- Gummiblanding: Pure Grip
- Punkteringsbeskyttelse: Nytech Breaker
- Størrelse: 700 x 28c
- Vægt: 330 gram
Vis mere
Til toppen