Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Continental

Grand Prix 4-Season 28 mm, dæk, racercykel, Grå

309,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
28-622

PRODUKTINFORMATIONER

Sejt dæk konstrueret til alle årstider, med høj punkteringssikkerhed, god holdbarhed og godt greb. God rullemodstand ved ture og konkurrencer. Vægt 280 gram.

Grand Prix 4-Season har DuraSkin®-materiale for ekstra styrke i sidevæggene, og Vectran™ Breaker som sikrer dækket mod punktering. Velkendt Black Chilli-gummiblanding giver optimalt greb og lang levetid.

DuraSkin®-sidevægsbeskyttelse skal kunne bruges under de hårdeste forhold. F.eks. på budcykler, hvor dækkene ruller langs fortovskanter og letbaneskinner, og på turcykler som krydser kontinenter, uden at de skal slides op. På racercykler skal de tåle seje tests, som Paris-Roubaix. Polyamid-stoffet i DuraSkin® er af høj kvalitet og beskytter dækkene mod disse forhold. Dækkene med DuraSkin® adskiller sig med de brunlige sidevægge.

En Vectran™ Breaker-punkteringsbeskyttelse er lettere, mere fleksibel og beskytter mere effektivt mod snit end den sammenlignelige Nylon Breaker. Vectran™ Breaker påvirker ikke rullemodstanden negativt. Vectran™ er et syntetisk produceret, højteknologisk fiber og er af flydende krystallinsk polymer (LCP). Vectran™ er spundet af den flydende Vectra-polymer og efterfølgende behandlet til en tråd med flere strenge. Vectran™ har en enorm rivestyrke med en meget lav vægt.

Med den legendariske BlackChilli Compound-gummiblanding har Continental fundet den bedste balance mellem greb og rullemodstand ved cykling. Regelmæssige testsejre bekræfter de målbare og mærkbare fordele for cyklisten, både i laboratoriet og på vejen. De nyeste polymerer samt specialudviklede Carbon Black-partikler og fyldmaterialer garanterer en unik ydelse.

Specifikationer:
- Brug: Racercykling. Ture, træning, konkurrencer. 4 årstider, foldable
- Gummiblanding: Black Chilli med DuraSkin®
- Punkteringsbeskyttelse: Vectran™ Breaker
- Størrelse: 700 x 28c
- Vægt: 280 gram
Vis mere
Til toppen