Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Continental

Cross King 26″ x 2,2 RS, cykeldæk

309,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur

PRODUKTINFORMATIONERBiketype: Mountainbike 26" 
Wheelsize: 26" 

Alsidigt og superhurtigt mountainbikedæk med godt greb. Til trods for grove knopper ruller dækket let og lydsvagt og tackler varierede udfordringer. Vægt 500 gram.

Cross King (X-King) er et ekstremt alsidigt dæk med lav rullemodstand, som tilpasser sig alle typer terræn. Dækket har perfekt greb i sving og giver en fornemmelse af god afdæmpning. Dækket har godt greb, og det åbne mønster giver en god, selvrensende effekt.

Konkurrence- og allrounddæk i topklasse, som er opgraderet til 2018. Sammenfoldeligt. Bedre modstandsdygtighed mod punkteringer end på nogen af de tidligere modeller.

Specifikationer:
- Type: Mountainbike
- Hjulstørrelse: 26" - Bredde: 2,2
- Vægt: 500 gram
Vis mere
{PRODUCT-IMAGE-ALT}

{BRAND-NAME}

{PRODUCT-NAME}

Læs mere

{PRODUCT-NAME}

{PRODUCT-DESCRIPTION0}
{FORMATTED-PRICE}
Til toppen