Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Coleman

Pinto Mountain 5 Plus, familietelt, Grå

6.499,-
FARVE: Green
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Rummeligt familietelt med ekstra stort opholdsrum. Tunnelkonstruktionen gør det nemt at montere. Integreret gulv og luge til elkabel i væggen. Vægt: 16,8 kg.

Pinto Mountain er et fleksibelt og rummeligt familietelt, som passer godt til camping. Det er nemt at sætte op takket være tunnelkonstruktionen. Teltet har et stort opholdsrum, to soverum og integreret teltgulv med tapede sømme. Begge soverum er 215 cm lange, det største soverum er 160 cm bredt og det mindste 120 cm.

Soverummene har fået Colemans BlackOut Bedroom-teknologi, som lukker op til 99 % af dagslyset ude. Noget som giver et behageligt mikroklima, med op til 5 °C lavere temperatur om dagen. Solafskærmningen giver et mørkt og komfortabelt indertelt, som er ekstra behageligt, når du skal sove i lyse nætter.

Pinto Mountain er behandlet med UV-beskyttelse, som svarer til SPF 50, og det betyder, at dugen holder længere og bevarer farven bedre. Teltdugen har en vandsøjle på 4500 mm og tapede sømme. Praktiske ventilationsåbninger og stort indgangsparti sørger for god ventilation.

Teltet har praktisk luge til elkabel i væggen.
Alle Colemans telte har fået en flammehæmmende behandling.

Specifikationer:
- Vægt: 16,8 kg
- Antal rum: 3
- Samlet areal, soverum (2): 6 m2
- Areal, opholdsrum (1): 9,8 m2
- Taghøjde: 185 cm (indvendig)
- Transportstørrelse: 70 x 32 x 30 cm
- Teltgulv: Integreret (PE)
- Materialer: Åndbart polyester, PU-belagt polyester. Tapede sømme
- Vandsøjle: 4500 mm
- Stangtype: Glasfiber
Vis mere
Til toppen