Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Chevalier

Outback Gtx jagtbukser, Violet

1.499,-
FARVE: Green
STØRRELSE:
48
50
52
54
56
58
60
D 96
D100
D104
D108
D112

PRODUKTINFORMATIONER

Vand/vindtætte og fleksible allroundbukser af tyst, børstet polyester. God pasform, med faconsyede knæ for god bevægelsesfrihed.

Outback GTX er bukser med Gore-Tex®-liner, som betyder, at membranen ligger løst mellem yderstoffet og inderstoffet i modsætning til at være lamineret ind i yderstoffet. Dette er en mere omkostningseffektiv måde end at laminere, og det afspejles i prisen, men jakken er fortsat vand- og vindtæt.

Bukserne har en elastisk talje, gode lommer og strammemuligheder nederst på benet.
Vis mere
Til toppen