Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

FRI FRAGT i RESTEN af 2017 og ALTID GRATIS RETUR! Leveringstiden er 1-4 dage i hele landet, undtaget bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Change Arm, muskelanalysesensor

999,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
One Size
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
Change Arm, muskelanalysesensor
Change Arm, muskelanalysesensor
Change Arm, muskelanalysesensor

PRODUKTINFORMATIONER

Ergonomisk hjælpemiddel mod musearm og tennisalbue. Sæt sensoren fast på underarmen med bæreremmen, så hjælper den dig med at få en god ergonomi.

Sensoren måler og analyserer muskelaktivitet og vibrerer, når den opdager muskelaktivitet, der kan føre til smerte. Når den vibrerer, er det en påmindelse om, at en forandring i din stilling er nødvendig for at undgå smerten.

Den kan også bruges til at tilpasse din arbejdsstilling og opdage, hvilke aktiviteter i løbet af dagen der giver muskelsmerter.

Expains Change Arm er perfekt til personer med smerter og anspændte muskler i underarmen. Den er også suveræn til den, der arbejder meget med computere og er i risikozonen for at få musearm og/eller tennisalbue.

Dette medfølger:
- Sensor i bærerem
- USB-kabel til opladning
- Brugermanual
Vis mere
Til toppen