Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
CCM

Super Tacks AS2 Pro, hockeystav, senior, Grå

2.499,-
FARVE: 85
STØRRELSE:
29 R
29 L

PRODUKTINFORMATIONER

Hockey_Series: Tacks  Bruger: Senior 

Førsteklasses hockeystav. Med Sigmatex og den avancerede X-Flow-støbeteknik er dette en meget let og holdbar stav. Samlet vægt: 410 gram.

Ved hjælp af CCM Performance Lab er dette den kraftigste Super Tacks-stav nogensinde. Den nye forbedrede Midkick-zone er blevet blødere med en hårdere taper for en forbedret løftestangseffekt for mere kraft og præcision. Sammen med den nye taper har staven fået en forbedret balance samt en reduceret vægt på 10 gram.

Nye Super Tacks AS2 Pro sætter en ny standard for midkick-stave. Med den nye optimerede flexzone får du maksimal kraft og præcision ud af dine skud.

ACU4 XX-Stiff er både et lettere og et stivere blad, som giver maksimal puckkontrol og -fornemmelse. Bladet er også forstærket i hælen og ved tåen for en uovertruffen holdbarhed.

Specifikationer:
- Teknologi: Sigmatex, X-Flow
- Flex: 70, 75, 80 eller 85
- Blad: ACU4 XX-Stiff
- Samlet vægt: 410 gram (85-flex)
Vis mere
Til toppen