Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
CCM

Ribcor Trigger 2 PMT, hockeystav, senior (FØRPRIS 2499,-)

1.500,-
FARVE: 85
STØRRELSE:
19R
19L
28R
28L
29R
29L
30L
30R
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
UDSALG!
Ribcor Trigger 2 PMT, hockeystav, senior (FØRPRIS 2499,-)

PRODUKTINFORMATIONER

En stav til dem, der vil skyde hurtige skud. Med en flexzone, der giver mere energi i både øvre og nedre del af skaftet og skaber en katapulteffekt i skuddet. 
 
Med den forbedrede flexzone i den øvre del af skaftet får du desuden større kraft i skuddet, da den øverste hånd virker som løftestang. Overgangen ved bladfæstet har ingen sammenføjning og givet et flex med lavt kickpunkt. Formen er skabt for at give større vertikal bøjning i den lavere del af fæstet og maksimal effekt, når du skyder.
 
Optimeret vertikal flex gør det nemmere for spilleren at placere pucken i den rigtige position til skuddet. Det betyder, at spillere kan holde staven tæt på kroppen, når de lader op og få en eksplosiv release i skudøjeblikket.
 
Staven leveres med Ascent-blad 3, som er et let blad med en yderstruktur, der giver bedre føling mellem hånd og puck og samtidig en stærkere hæl og tå.
 
Specifikationer:
- Skaft: Kulfiber
- Teknologi: Ribcor
- Flex: 75, 85, 95 eller 105
- Lavt kickpoint
- Blad: Ascent 3
Vis mere
Til toppen