Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Catapult

PLAYR System, GPS-måler, Sort

1.899,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
XXS
XS
S
M
L
XL

PRODUKTINFORMATIONER

GPS-måler, der måler hastighed og distance og giver et varmekort over spillerens position på banen. Perfekt til den, der vil træne og udvikles som professionelle.
 
Statistikken fra PLAYR hjælper dig med forberedelse, udførelse og restituering, så du kan træne optimalt for at blive bedre - hver dag, hele sæsonen. Forbind måleren til SmartCoach-appen for at få tips om, hvad du skal spise for at få den bedste effekt.
 
Med GPS-systemet kan du også se nøjagtigt, hvor du har været på banen under kampen og på den måde lære af det til fremtidige kampe.
 
Den medfølgende vest er let og åndbar, samtidig med at den har stretch og holder sin form, så du ikke generes i dit spil. Du behøver heller ikke være nervøs for at tænde måleren, når du sætter den i vesten, starter den automatisk.
 
Dette medfølger:
- SmartPod
- SmartVest
- Startguide
- Trådløs SmartPod opladningsdok
 
Specifikationer:
- FIFA-godkendt teknologi
- Præcision på 100 cm
- 1250 datapunkter pr. sekund 
- 10Hz GPS 
- 4 GB hukommelse
- Bluetooth-synkronisering
- Starter automatisk i vesten
- Vandfast
- Fem timers batteritid (to måneder i stand-by-indstilling)
- To timers opladningstid (litium-ion batteri)
Vis mere
Til toppen