Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Burton

Prospect Pack, rygsæk, senior

479,-
FARVE: TRUE BLACK
STØRRELSE:
21 L
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
Prospect Pack, rygsæk, senior

PRODUKTINFORMATIONER

Praktisk og pæn rygsæk med god plads til både laptop og tablet. Særligt rum til både vandflaske, værdisager og småting. Volumen: 21 liter.
 
Prospect Backpack er rigtig god til pendlere, der skal have computeren med på arbejde, eller som en god strand- og turrygsæk. I hovedrummet er der et indbygget laptop- eller tabletrum i et polstret materiale med fleece til sikker transport.
 
To toprum på rygsækkens udvendige side til småting og værdisager samt et større udvendigt rum på rygsækkens forside. Alle rum er udstyret med enkle lynlåse. Rygsækken er desuden udstyret med to meshrum med remme til vandflasker. 
 
Specifikationer:
- Volumen: 21 liter
- Mål: 48 x 29 x 19 cm
- Mål, laptoprum: 46 x 28 x 5 cm
- Mål, tabletrum: 29 x 19 cm
- To udvendige toprum
- To siderum til vandflaske
- Et organiseringsrum
- Polstrede skulderremme
Vis mere
Til toppen