Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Burley

Encore X, cykelvogn med rullehjul (FØRPRIS 3999,-), Grøn

Tilbud lige nu!
2.799,-
FARVE: TEAL
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Cykelvogn og skubbevogn til aktive familier, med plads til to børn. Affjedret for ekstra god komfort til børnene. Plads til et eller to børn. Vægt 11,7 kg.

Encore X er en meget komfortabel cykel- og skubbevogn, både for børnene og den voksne – uanset om man cykler eller skubber. Næsehjul medfølger. Stort opbevaringsrum bag til betyder, at man har plads til bolde og andet legetøj eller indkøbsposer.

Hurtig og nem ændring fra cykelvogn til skubbevogn og omvendt, da næsehjulet altid er med. Det skal blot vippes ned eller op. Kompatibilitet med alle Burley-sadlerne giver mulighed for jogging, transport eller skioplevelser.

Encore X har godt polstrede sædepuder, tonede side- og bagvinduer med UV-beskyttelse og solbeskyttelse til lyse dage. Endvidere indbygget affjedring. Her tages der således hensyn til børnene på bedst mulig måde.

Der kan ventileres gennem bagvinduet, så klimaet inde i vognen bliver bedst muligt. Sædepuderne kan nemt løsnes, så vognen i stedet kan anvendes til varer. Navbremsen på bagsiden holder vognen i ro, når børn eller varer skal ind i og ud af vognen, eller hvis den skal parkeres, når der skal soves mv.

Vognen er hurtig at klappe sammen, og hjulene tages hurtigt af ved at trykke på midterknappen. Det ergonomiske skubbehåndtag kan justeres i højden. Vandbestandigt overtræk og lynlåse sørger for ekstra beskyttelse under våde forhold.

Specifikationer:
- Antal børn: 1 eller 2
- Vægtkapacitet: 45 kg
- Højde, fra sædet og op: 64,8 cm
- Bredde, siddehøjde: 57,2 cm
- Bredde, skulderhøjde: 55,9 cm
- Bredde, fodrum: 53,3 cm
- Vinduets UV-beskyttelse: UPF-rating 30
- Bagagerummets størrelse: 47,5 liter
- Hjulstørrelse, diameter: 51 cm, 24 tommer
- Styrets højde: 76,2 - 116,8 cm
- Størrelse, monteret: L 84,5 x B 78,7 x H 94 cm
- Størrelse, sammenklappet: L 91,4 x B 78,7 x H 30,5 cm
- Vægt, inkl. træk: 11,7 kg
Vis mere
Til toppen