Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 599,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Burley

Coho XC, cykelvogn, ethjuls , Grå

3.699,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Solid cykelanhænger, ethjuls, med gennemtænkt design, til cykelcamping, langture og trailcykling. Justerbar trækbredde, indbygget dæmpning. Vægt 9,74 kg.

Coho XC var Eurobike Award Winner 2018 og har et innovativt patent på trækket, som betyder, at det kan justeres i bredden og passer til de allerfleste hjul med en navbredde på 126-197 mm. Monteringssystemet gør det meget hurtigt og nemt at koble vognen til og fra cyklen med brug af kun én hånd. Trækket låses mod akslen på begge sider af cyklen.

Det integrerede, højdejusterbare støtteben holder vognen oprejst, når du kobler den fra cyklen. Det gør det nemmere, når man skal laste og tømme vognen. Integreret støddæmper og fjeder giver jævn kørsel og meget behagelig håndtering. Affjedringen gør også vognen særdeles stabil og betyder, at den tåler ujævnt underlag meget fint.

Kassemålet tilbyder en lastevolumen på op til 70 liter. Sidepanelerne på Coho XC kan desuden tages af, og det betyder, at man også kan fragte ting, der er større end selve kassemålet.

Baggaflen er plus-kompatibel, som giver plads til tre dækalternativer på 16"-fælgen. 3" fat-dæk, 2,125" mountainbikedæk eller 1,75" racerdæk. 2,125" mountainbikedæk medfølger.

Vognen har tilbehørsbeslag til flaskeholder eller andre ting, som passer på denne type skruebeslag, f.eks. pumpe. Bagskærmens ramme er solid, til fragt af overdimensionerede genstande.

Coho XC kan nemt lægges sammen uden værktøj og fylder da kun lidt ved opbevaring og transport. Støtteben, sidepaneler og lastnet medfølger. Vimpel medfølger også og har integreret flaskeåbner.

Specifikationer:
- Frihøjde: 21 cm
- Bredde: 43,18 / 44,5 cm
- Fjedervandring: 60 mm
- Eger: Rustfrit stål
- Hjul: Fælg 16" x 2,125", aluminium, 28-huls. Sort dæk. Nav med en bredde på 3", aluminium, kassettelejer, Quick Release. Fælg af aluminium, 28-huls
- Hjulstørrelse, kompatibilitet ved tilkobling: De allerfleste hjul- og dækstørrelser, f.eks. 26", 700C, 650B/27,5" (også +), 29"
- Højde: 53,97 cm
- Medfølgende udstyr: Sidepaneler, justerbart støtteben, cargonet, vimpel på stang, justerbar hjulbredde, skærm, dæmpning
- Lastekapacitet: 31,8 kg
- Lasteplads: 61 x 38 x 29 cm
- Lastevolumen: ~70 liter
- Længde: 168,91 cm
- Nav, kompatibilitet: 126 til 197 mm
- Nettovægt: 9,74 kg
- Størrelse, i emballage: 83 x 38 x 49 cm
- Størrelse, monteret: 168,91 x 43,18 x 53,97 cm
- Størrelse, sammenklappet: 80,6 x 44,5 x 34,9 cm
- Vægt: 9,75 kg

Øvrige detaljer:
- Meget solidt bygget
- Nærmest universel, passer til de fleste cykler
- Kompakt ift. kapacitet og styrke


Juryudtalelse fra Eurobike Award 2018:
Produktet sætter en ny standard for udviklingen af cykelanhængere. Med godt affjedringssystem og hurtigkoblende thru-aksler er den ekstremt nem og enkel at håndtere.

Produktet sætter en ny standard for udviklingen af cykelanhængere. Med godt affjedringssystem og hurtigkoblende thru-aksler er den ekstremt nem og enkel at håndtere.

Vis mere
Til toppen