Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
BioTech USA

Hydro Whey Zero 454 g, valleprotein

199,-
FARVE: Vanilla-Cinnamon
STØRRELSE:
454g
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
Hydro Whey Zero 454 g, valleprotein

PRODUKTINFORMATIONER

Hydrolyseret valleproteinisolat med et komplet proteinindhold på 92 %. For den, der vil have det bedste og reneste. Bidrager til at opretholde muskelmassen.
 
Fordi det opretholder muskelmassen, hjælper pulveret også med til at give et sundere og stærkere skelet, bidrager til den nødvendige hvile og mindre træningssmerter, samt hjælper dig med at tabe kropsfedt.
 
Hydro Whey Zero indeholder aminosyrer, L-argininhydroklorid, er ekstremt lav i fedt og kulhydrater og har et lavt natriumindhold. Produktet er sødet med Stevia. Det er også gluten- og laktosefrit.
 
Anbefalet brug: Bland en portion (25 g = 1 ske) med 200 ml vand. Drik straks efter træning eller ved måltider for øget proteinindtag.

Næringsværdi pr. portion (25 g):
- Energi: 397 kJ / 93 kcal
- Fedt: 0,10 g -heraf mættede fedtsyrer: 0,06 g
- Kulhydrater: 0,13 g – heraf sukker: 0,10 g
- Protein: 23 g
- Salt: 0,06 g
Vis mere
Til toppen