BikeFinder, sporing/alarm/forsikring til cykel, Blå

999,-

Produktbeskrivelse

Moderne sporingsløsning til cykler, baseret på GPS/GSM og Bluetooth. Installeres inde i cykelstyret og er nærmest umulig at fjerne for tyve. Vægt 47 gram.

BikeFinder fuldintegreres i styret ved monteringen, da den ekspanderer, når den er monteret. Det gør det umuligt at fjerne den uden specialværktøj. Hvis nogen forsøger at stjæle cyklen eller fjerne BikeFinder fra cyklen, sendes der et push-varsel til ejerens mobiltelefon. Man kan spore en stjålet cykel via GPS/GSM og Bluetooth i BikeFinder-appen med en nøjagtighed på ca. to meter.

Produktet indeholder både selve BikeFinder OG cykeltyveriforsikring, som omfatter følgende:
- Tyveriforsikring, fuld værdi, uanset cyklens pris
- Ingen afskrivning på cyklens værdi. Der kræves naturligt nok købsdokumentation, eller vurdering fra cykelbutik/værksted hvis kvittering ikke er tilgængelig
- Gratis selvrisiko
- Dækning i hele verden

Vilkår for forsikringen er:
- Installeret produkt
- Fungerende batteri i produktet
- Registrerede cykelinformationer i BikeFinder-appen
- Betalt BikeFinder-abonnement, som købes separat på www.bikefinder.com


BikeFinder kan monteres i styret på el-, hybrid-, racer- og børnecykler samt mountainbikes. Hvis styret har en diameter på mellem 15 og 27 mm, er der plads til BikeFinder. Da BikeFinder er robust og vandtæt, kan man også spore cyklen under krævende forhold.

I appen kan brugeren aktivere bevægelsessensor og vælge blandt fire forskellige varslingstilstande. Produktet sender kun informationer, når cyklen er i bevægelse, og tilstandene bestemmer, hvilke informationer du får og hvor ofte.

Batteriet har en levetid på op til 8 uger i standbytilstand og oplades nemt via USB-C direkte på cyklen med medfølgende powerbank. Det er med andre ord ikke nødvendigt at demontere produktet for opladning. Det er selvfølgelig også muligt at oplade BikeFinder med powerbanken, f.eks. under transport.

Produktet indeholder et integreret SIM-kort til en fast abonnementspris pr. måned, inklusive SMS og data. Registrering sker på nettet, efter du kar købt enheden.

Særskilt specialværktøj til montering og demontering medfølger.

Specifikationer:
- Vandtæt: Ja
- Batterilevetid: Op til 8 uger
- SIM-kort-løsning: SIM-kort er installeret i produktet, men BikeFinder-abonnementet skal aktiveres og betales af brugeren selv
- Nøjagtighed ved sporing: Indtil 2 meter
- Bevægelsessensor: Ja
- Vægt: 47 g
- Dimensioner: 193,5 x 15 mm
- Passer til: 15-27 mm indvendig diameter på styret
- Opladning: Via USB-C, powerbank og opladekabel medfølger

Velkommen til vores nye e-handel! Klik her for at komme retur til den normale xxl.dk

Denne hjemmeside benytter cookies.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig, godkender du vores aftale og vilkår