Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI

Big, sammenklappelig bagskærm

59,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
Big, sammenklappelig bagskærm

PRODUKTINFORMATIONER

Sej og solid bagskærm, som nemt monteres på cyklen. Kræver ikke værktøj. Sidder godt og beskytter ekstremt godt mod muddersprøjt.

Big-versionen er den bredeste af Ass Saver-skærmene og velegnet til grus- og terrændæk med en bredde på op til 55 mm. Det betyder, at Ass Saver Big ikke kan skjules under sadlen. Til gengæld giver den endnu bedre beskyttelse mod muddersprøjt.

Dette er fjerde generation Ass Saver, med nyt, patenteret Flip-Tip®-monteringssystem. Monter skærmen, vip spidsen op, så er skærmen låst til railsene. Meget nem at montere og afmontere. Passer til alle sadler med rails, også sadler med kulfiberrails.

Specifikationer:
- Materiale: Genanvendelig polypropylen
- Passer til dækbredder: Op til 55 mm
- Mål: 383 x 115,5 x 0,8 mm
- Vægt: 25,5 gram
Vis mere

{BRAND-NAME}

{PRODUCT-NAME}

Læs mere

{PRODUCT-NAME}

{PRODUCT-DESCRIPTION}
{FORMATTED-PRICE}
Til toppen