Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Bergans

Trysil 30 l, rygsæk, Sort

399,-
FARVE: Black/Br SeaBlue
STØRRELSE:
30

PRODUKTINFORMATIONERBackpack Type: Dagstur 
: 21-50 liter 
Bruger: Senior 

Let og komfortabel dagtursrygsæk med aftagelig hofterem og justerbar brystrem. God komfort med polstret ryg. Kompressionsremme på siderne. 30 liter.

Trysil 30 er en enkel og god rygsæk til de korte turene. Rygsækken har god komfort og flere praktiske løsninger, som er vigtige på vandreturen. Ryggen er polstret, så rygsækken er behagelig at have på. Det aftagelige hoftebælte kan bruges, hvis rygsækken er meget tung.

Selve rygsækken har åbning i toppen med praktisk snelås. Det giver god oversigt over, hvad du har pakket ned, og sikrer, at indholdet holder sig tørt. Kompressionsremme på hver side af rygsækken gør, at du kan medbringe forskelligt tilbehør, du har brug for til en kortere vandretur. Åbne sidelommer i mesh og lynlåslomme på det faste toplåg.

Specifikationer:
- Volumen: 30 liter
- Vægt: 560 g
- Brugerhøjde: 160-190 cm

Funktioner:
- Fæstepunkter og kompressionsremme
- Polstret hoftebælte
- Topåbning med snefang og indgang fra bunden
- Nøglekrog
- Justerbar brystrem
- YKK-lynlåse

Materiale:
- Polyester 600D
Vis mere
Til toppen