Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Bauer

S19 Supreme 2S Grip Stick, hockeystav, junior, Brun

1.299,-
FARVE: P92 Matthews
STØRRELSE:
40 R
40 L
50 L
50 R

PRODUKTINFORMATIONER

Skudstav med god kraft, der giver et meget hårdt skud. Suveræn ydeevne og holdbarhed, med maksimal overførsel af kraft fra stav til puk.

Bladet er fremstillet af 12K kulfiber og har Maxbalance-teknologi, som reducerer vægten i forhold til tidligere modeller og gør det holdbart takket være bladets nye design og fremstilling.

Supreme 2S Grip Stick er en stav lige under elitestaven. Den er fremstillet til aktive hockeyspillere, som spiller meget, og som vil have en fantastisk skudstav.

Specifikationer:
- Materiale: Kulfiber
- Skaftteknologi: 3K Twill
- Længde: 54’’ (50-flex), 52’’ (40-flex)
- Flex: 40 eller 50
- Bladteknologi: MaxBalance Blade Technology, 12K Carbon blade wrap, Aero Foam I
3
Vis mere
Til toppen