Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Køb tøj, sko og andre varer for over 499 kroner og få GRATIS fragt! Leveringstiden er 1-5 dage i hele landet, undtaget bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Babolat

Pure Drive, tennisketsjer

1.499,-
FARVE: blue
STØRRELSE:
3
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
Pure Drive, tennisketsjer
Pure Drive, tennisketsjer

PRODUKTINFORMATIONER

Pure Drive er med sin unikke kombination af fart, kontrol og spin en af de mest alsidige ketsjere på markedet. Både til konkurrencespillere og motionister.

I denne opdaterede version bevarer Pure Drive samme vægt og balance som sine forgængere. Den største opdatering er i stedet det ændrede opstrengningsmønster, der er optimeret med FSI Power Technology. En bredere afstand mellem strengene og diamantformede huller til strengene giver et større sweetspot med mere fart og føling med slaget. De langsgående sener er noget længere end før for at give et endnu større sweetspot og reducere fejlskud.

I 2006 introducerede Babolat dæmpningssystemet Cortex, der er placeret over håndtaget på ketsjeren. Sammen med specialproducenten SMAC, der er eksperter inden for produktion af materiale med vibrationsdæmpende effekt, har Babolat nu udviklet det nye Pure Cortex Feel. I halsen på ketsjeren er der indvævet viskoelastisk gummi i grafitten, som aktivt dæmper vibrationerne i ketsjeren og i stedet leverer en perfekt føling med bolden, når den rammes.

Med Pure Drive får du en ketsjer, der giver fart, kontrol og spin, pakket ind i et design, der er udviklet for virkelig at blive set ude på banen.

Specifikationer:
- Greb 1-4
- Størrelse: 27 tommer
- Materiale: Grafit
- Opstrengningsmønster: 16x19
- Strenge: Babolat SpiralTek
- Hovedstørrelse: 100 sq.inch
- Balance: 320 mm
- Vægt: 300 gram

Øvrige detaljer:
- Både til konkurrencespillere og motionister
- Perfekt fart og boldfornemmelse
Vis mere
Til toppen