Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Atomic

Speed Skin 430 Set 18/19, klatreskind, mohair, Rød

269,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

1 sæt mohair-klatreskind (2 stk.), 430 mm, til Skintec-ski. Giver glimrende glid på skiene med klatreskind. Meget god hvis man for det meste stager. OBS! Passer kun til udvalgte Atomic-ski.

Speed Skin 430 er specialklatreskind, som – takket være 100 % mohair og en særlig vævning – giver et ekstremt godt glid. Klatreskindet har længere og færre hår, som medvirker til maksimalt glid, bedre end det universelle klatreskind, der følger med skiene. Passer til udvalgte Atomic-ski med klatreskind.

Disse klatreskind er særligt velegnede til aktive skiløbere og motionister, som ønsker et endnu bedre glid med Atomic-ski med klatreskind. Klatreskindene er nemme at udskifte, og man kan nemt udskifte klatreskindene ude på løjperne – lige så godt som hjemme. Med klatreskindene følger også en Skin Lifter, som gør det nemt at udskifte klatreskindene.

For at være helt sikker på at disse klatreskind passer, er det smart at måle længden på de klatreskind, der allerede sidder på skiene. Hvis de eksisterende klatreskind måler 43 cm, så passer disse klatreskind også.

Specifikationer:
- Antal: 1 par
- Type: Integreret klatreskind til langrend
- Materiale: 100 % mohair
- Længde: 430 mm
- Passer til: Atomic Mover Skintec (194 og 204 cm), Mover Skintec L (194 cm), Pro C1 Skintec, Pro C2 Skintec, Pro C3 Skintec og Atomic Redster C9 Skintec
Vis mere
Til toppen