Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Del din betaling op på mellem 3-36 måneder, betal på faktura eller betal straks online via Visa/Visa Electron, Maestro eller Mastercard. Valget er dit!

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Atomic

Live Shield Black Jr 18/19, rygbeskytter, junior, Sort

599,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
JS (129-140cm)
JM (141-152cm)
JL (153-164cm)

PRODUKTINFORMATIONER

Meget god rygbeskytter til juniorer. Er fleksibel, giver suveræn beskyttelse og er meget behagelig. Trelagsskum, blød indvendigt og hård udvendigt. Vægt 200 gram.

Live Shield Black Jr absorberer stød gradvist takket være de tre lag, der er hårde yderst, og som bliver gradvist blødere tættere på kroppen. Rygbeskytteren har en god åndbarhed og er konstrueret med et stretchmateriale, som tilpasser sig formen på din ryg for en god og tæt pasform. Lav vægt.

Live Shield Black Jr har også et taljebælte, som er flytbart og højdejusterbart for at passe til forskellige ryglængder og give en individuel pasform. Længdejusterbare seler. Tekstildelen kan vaskes.

Specifikationer:
- Brug: Alpint, junior
- Materiale: Multi-density 3-layer foam, firevejslycra, Active Thermo Fit
- Hoftebælte: Justerbart/højdejusterbart, velcrolås
- Vaskbar: Ja, pladen kan tages ud, og resten kan vaskes
- Størrelser: JS-JL (JS 129-140 cm, JM 141-152 cm, JL 153-164 cm)
- Vægt: 200 gram
Vis mere
Til toppen