Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Vi tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Fri fragt ved køb af vare for over 299,-* Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
Ass Savers

Regular, sammenklappelig bagskærm

49,-
FARVE: BLACK
STØRRELSE:
STD

PRODUKTINFORMATIONER

Sej og solid bagskærm, som er skjult under sædet, når den ikke er i brug. Kræver ikke værktøj. Sidder godt og beskytter virkelig godt mod muddersprøjt.

Ass Saver Regular kan bruges præcis, når det passer dig, og er ikke i vejen, når der ikke er brug for den. Skærmen er nem at klappe sammen og ligeså hurtig at slå ud.

Dette er fjerde generation Ass Saver, med nyt, patenteret Flip-Tip®-monteringssystem. Monter skærmen, vip spidsen op, så er skærmen låst til railsene. Meget nem at montere og afmontere. Passer til alle sadler med rails, også sadler med kulfiberrails.

Specifikationer:
- Materiale: Genanvendelig polypropylen
- Passer til dækbredde: 23-35 mm
- Mål: 340 x 100 x 0,8 mm
- Vægt: 19 gram
Vis mere
{PRODUCT-IMAGE-ALT}

{BRAND-NAME}

{PRODUCT-NAME}

Læs mere

{PRODUCT-NAME}

{PRODUCT-DESCRIPTION0}
{FORMATTED-PRICE}
Til toppen